Obavijesti

Sport

Komentari 27

VIDEO Neuništivi Modrić ušao je u povijest Reala! A sve je opet ovjekovječio novim asistom...

VIDEO Neuništivi Modrić ušao je u povijest Reala! A sve je opet ovjekovječio novim asistom...

Real će ove sezone osvojiti 36. naslov prvaka Španjolske, a samo je pitanje hoće li to biti ovo ili sljedeće kolo. Potvrditi titulu mogu već danas ako Barcelona ne pobijedi Gironu

VIDEO

Maestro je opet uzeo svoj štapić, a Real je plesao po njegovim notama. Opet je svoju genijalnost posipao čarobnom pozornicom Santiago Bernabeua i natjerao cijeli svijet da priča o jednom neuništivom 38-godišnjaku koji je zasjenio sve. Osvojio je sve u karijeri, ali ne odustaje. Želi i dalje biti najbolji. To je ono što odvaja dobre igrače od legendi.

Pokretanje videa...

VIDEO Modrić se potpisao na transparent 'imalo bi smisla': Vratio se i ispao pravi gospodin 00:41

A neuništivi Luka Modrić se, uz more rekorda koje je postavio u Real Madridu, upisao u nove povijesne knjige svog voljenog kluba. Hrvatski kapetan je protiv Cadiza (3-0) u 34. kolu zaigrao s 38 godina i 238 dana, nadmašio Ferenca Puškaša za pet dana i tako postao najstariji igrač Reala u La Ligi! Na početku utakmice ga je krcati Bernabeu dočekao ovacijama i tako ovjekovječio ovaj veliki dan.

A taj jubilej je proslavio na svoj način. Novom asistencijom. Dugo su Madriđani lomili 18. momčad lige, a onda je Luka ugledao Brahima Diaza pred protivničkim šesnaestercem, sjajno ga proigrao, a novopečeni reprezentativac Maroka je spektakularno pogodio desne rašlje za 1-0. 

Asistenciju pogledajte OVDJE 

Preostale golove zabili su Bellingham i Joselu, a Luka je odigrao svih 90 minuta. Ovo vrlo vjerojatno znači kako će protiv Bayerna u srijedu u uzvratu polufinala Lige prvaka krenuti s klupe, no zna stari majstor Carlo Ancelotti što radi. Hrvatski maestro se ove sezone prilagodio na novu ulogu i pokazao da može biti od nevjerojatne koristi Realu prilikom ulaska s klupe i to na ključnim utakmicama gdje do izražaja dolazi njega klasa i iskustvo. 

LaLiga - Real Madrid v Cadiz

Real će ove sezone osvojiti 36. naslov prvaka Španjolske, a samo je pitanje hoće li to biti ovo ili sljedeće kolo. Potvrditi titulu mogu već danas ako Barcelona ne pobijedi Gironu. Hrvatskom majstoru to će biti 25. trofej u dresu kraljevskog kluba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!
BLIŽI SE KRAJ

Iza kulisa Hajdukove potrage za stručnjacima: Slaven Bilić otpao i Hrvat će biti sportski direktor!

Plus+ Početkom sljedećeg tjedna Hajduk bi trebao objaviti ime novog sportskog direktora, taj će čovjek imenovati i novog trenera, a tek potom kreće slaganje momčadi za sljedeću sezonu.