• Članak
  • Komentari 63
  • Lokacija
  • Share 66
  • Tweet7

Vozač poginuo u prevrnutom kamionu nedaleko Karlovca

Na cesti od Tušiloviča prema Karlovcu kod mjesta Krnjak u petak oko 15 sati prevrnuo se kamion. Vozač kamiona je poginuo. Navodno je prebrzo ušao u zavoj

Petak, 16. 11. 2012. u 16:27    Piše: Andreja Thomas , Ivančica Ladišić

Vozio sam prema Karlovcu i ispred mene se prevrnuo kamion. Prebrzo je vozio i u desnom zavoju je izgubio kontrolu. Više vozača je stalo. Zvali smo policiju i Hitnu pomoć, no vozač kamiona nije davao znakove života, kazao nam je čitatelj Ivan koji je snimio fotografiju u petak nešto poslije 15 sati kod Krnjaka nedaleko od Karlovca.

Ta cesta prema Karlovcu vrlo je opasna i na njoj su česte prometne nesreće i sa smrtnim posljedicama. 

- U 15.05 na cesti D1 u Donjem Budačkom kraj Krnjaka prevrnuo se kamion u kojem je poginuo vozač - kazali su u karlovačkoj policiji.

 Očevid je u tijeku. Cestom od Karlovce prema Plitvicama vozi se otežano.

Pročitajte više vijesti u rubrikama Crna kronika, 112.

Tagovi: prometna nesreća, prevrnuo se, kamion

Izdvojeni komentari 63 komentara Pogledaj sve komentare
16.11.2012., 21:06

kovu2222: tak to izađe kad ih gamad od njihovih poslodavaca tjera da voze do granica izdržljivosti,krivotvore tahografe,podmičuju žandare i td tj.ne rade pauze i ne odmaraju se kolko je propisano zakonom o cestovnom prometu a to naravno protiv svoje volje jer jebiga sila je treba istovariti, pa natovariti bar na tri mjesta pa prikopčaš prikolicu od drugoga pa natrag u Mađarsku ,da dobije pola na tekući a pola na ruke,a banda prijevoznička se doma bogati i j... im se za njihove vozaće,jadnik je poginu, naći će si drugog i tako dalje.Znam to provjereno jer radim na graničnom prijelazu Goričana a poginuli vožać je tu prolazio svakodnevno.Mađarskoj carini i muriji daju lovu da im ne gledaju tahografe,a naši na granici im ih ne gledaju,na cesti kod nas podmite ako ih zaustavi murijak i to je to.To je javna tajna,a banda prievoznička se bogati i institucije nadležne za te stvari nije briga(financiska,porezna ispekcija itd).mogao bih pisati do jutra a i imenovati prijevoznike. počivao u miru Tomek bio si ljudina... prikaži sve

16.11.2012., 21:50

bandit-d: kolega kavu vise nebudemo pili na Goricanu.

16.11.2012., 22:01

lele92: ..auto je osiguran, roba je osigurana a vozac neosiguran... :(

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).
Reporteri
112
Nepogode
Neobično

Zatvori / Otvori toolbar