Obavijesti

20 godina PlayStationa uz specijalno i limitirano izdanje

20 godina PlayStationa uz specijalno i limitirano izdanje
8

Specijalno izdanje PlayStationa u originalnoj sivoj boji izdano je u samo 12.300 primjeraka u cijelom svijetu. Jedan primjerak dostupan je na Mondu.

Tvrtka Sony Computer Entertainment Inc. najavila je PlayStation®4 (PS4™) 20th Anniversary Edition - specijalno izdanje PS4 kojim se obilježava 20. godišnjica izlaska originalnog PlayStationa, lansiranog 3. prosinca 1994. Izdanje povodom dvadesete godišnjice bit će ograničeno na 12.300 primjeraka u cijelom svijetu, a Mondo vam ponosno predstavlja ovo rođendansko izdanje načinjeno u 'Original Gray' boji koja će zasigurno oduševiti sve fanove. 

Jedan PS4 primjerak na Mondu

Prodaja će se organizirati isključivo u ponedjeljak, 22.12.2014. godine, u cijelom svijetu. Narudžba na Mondu, omogućava vam dostavu prije Božića. Cijena ovog limitiranog izdanja je 4.299,00 kn, prodaja kreće 22.12. u 00:01 h. Požurite i budite prvi jer u prodaji na Mondu bit će pušten samo jedan primjerak!

Nostalgična verzija za najdugovječniji fanove

Ograničeno izdanje PS4 nostalgična je verzija za najdugovječnije fanove PlayStationa, a u isto vrijeme daje nov doživljaj onima koji nikad u rukama nisu držali izvornu konzolu. Ovo je izdanje znak pažnje i zahvalnost svim fanovima, izdavačima i poslovnim partnerima u posljednjih 20 godina, a izvorni cilj i dalje ostaje pružanje najboljeg doživljaja i najboljeg mjesto za igru.

Preko 100 milijuna prodanih primjeraka konzole

Izvorni sustav PlayStation primao je pohvale zbog najsuvremenije tehnologije, uključujući i sposobnost obrade 3D računalne grafike visoke razlučivosti u stvarnom vremenu što dotadašnje kućne konzole nisu mogle, ali i zbog bogatog i uzbudljivog izbora igara. PlayStation je načinio revoluciju u branši te postao prva kućna konzola u povijesti videoigara koja se širom svijeta prodala u preko 100 milijuna primjeraka. 

PS paket za vrhunsku zabavu

Ovo rođendansko izdanje ima nekoliko vrhunskih značajki. Podsjeća na originalni PS, osmišljeni su posebno dizajnirani detalji, a dolazi u specijalnom, impresivnom pakiranju. Unutar paketa je sustav PlayStation 500 GB, PlayStation kamera, bežični kontroler, okomiti stalak, mono slušalice, kabel AC napajanja, HDMI kabel te USB kabel. 

Ako želite obilježiti 20. godina PlayStationa na najbolji način, 22. prosinca budite jedan od 12.300 ljudi u svijetu koji će s ponosom zaigrati neku od igara na specijalnom PS izdanju. Prodaja na Mondu kreće u 00:01 h.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 100 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u