Obavijesti

ABSOLUT GREYHOUND inspirira Swedish House Mafiu

ABSOLUT GREYHOUND inspirira Swedish House Mafiu
4

ABSOLUT i cutting edge DJ-i, planetarno popularni SWEDISH HOUSE MAFIA kreiraju multi-dimenzionalno iskustvo pića i glazbe u globalnoj kampanji – ABSOLUT GREYHOUND!

Švedski DJ trojac  SWEDISH HOUSE MAFIA kreirao je pjesmu GREYHOUND – prvi glazbeni uradak inspiriran ABSOLUT koktelom koji je jedinstveno iskustvo o piću i House glazbi,  lansirano u globalnom, digitalnom svijetu.

Na Facebooku će fanovi moći uživati u ekskluzivnom sadržaju I napraviti svoje remixeve ABSOLUT GREYHOUND glazbene teme koje su kreirali članovi grupe SWEDISH HOUSE MAFIA I ostali odabrani umjetnici. Od zabave kod kuće do partija u klubovima, svjetska glazbena atrakcija i globalni vodka brand ABSOLUT još jednom dokazuje da zabava počinje kada se spoje kokteli I glazba.

ABSOLUT GREYHOUND kampanja je zadnja u repertoaru branda ABSOLUT dugom više od 30 godina koji obuhvaća kolaboracije s vodećim umjetnicima iz svijeta glazbe, umjetnosti i mode, kao što su neke od posljednjih kampanja sa Spike Jonze, Cee-Lo Green I Jay-Z jednako kao i prošli radovi s Andy Warholom, Herb Rittsom I Keith Haringom.

SWEDISH HOUSE MAFIA predstavlja globalnu inicijativu s novom pjesmom GREYHOUND – koju krasi jaki dance ritam I moćna House glazba, a inspirirana je osvježavajućim koktelom ABSOLUT GREYHOUND.

Kao SWEDISH HOUSE MAFIA nama je bilo savršeno logično da surađujemo s ikonom Švedske, globalnom vodkom br.1, brandom ABSOLUT. Pjesma GREYHOUND za nas je pun pogodak – završava Steve Angello. 

Tko zna više o kreiranju mind-blowing iskustava više od članova SWEDISH HOUSE MAFIA. 

Ključ dobrog nastupa nama su fanovi – kaže Steve Angello. Axwell se slaže – Sve je u fanovima I kako reagiraju na glazbu I upravo to određuje kako I što sviramo na nastupima. Ingrosso nadodaje – Kao kad smo prvi put svirali GREYHOUND, ispred 20,000 fanova u Madison Square Gardenu u New Yorku I reakcija je bila nevjerojatna! Naježili smo se!

Axwell član megapopularne SHM ove subote 2. lipnja gostuje na Umaginationu. Neke od najvećih hitova ove sezone Axwell će predstaviti umaškoj publici na prostoru ATP Dance Arene na kojoj će mu se pridružiti i DJ Chuckie, Deniz Koyu i drugi.

ABSOLUT GREYHOUND
3cl ABSOLUT VODKA
12cl sok pink grejpfruta
Natočiti u punu čašu leda I ukrasiti kriškom grejpfruta.

Na Facebook stranici ABSOLUT HRVATSKA fanovi mogu kreirati svoju verziju ABSOLUT GREYHOUND pjesme, pogledati official video I making of I naučiti više o GREYHOUND koktelu. Facebook aplikaciji se može pristupiti na www.absolut.com/remix 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'