Obavijesti

Američkim obrazovanjem do međunarodne karijere

Američkim obrazovanjem do međunarodne karijere
1

Želiš biti student na vrhunskom američkom sveučilištu, a studirati u Hrvatskoj? Zanima te obrazovanje koje omogućuje zapošljavanje diljem EU i svijeta?


Na pravom si mjestu! Upisi na RIT Croatia su u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakim radnim danom do 15. kolovoza, s početkom u 9 ujutro, na našim kampusima u Zagrebu i Dubrovniku. PRIJAVI SE!

RIT Croatia – koledž na kojem je dosad odrađeno više od 300 godina prakse!

Studenti iz cijelog svijeta, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… Prema našim podacima, većina diplomanata najviše radi u turizmu i ugostiteljstvu, IT industriji, obrazovanju, državnim institucijama, marketingu i prodaji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nastava se održava na engleskom jeziku i uključuje minimalno 800 - 1200 sati praktične nastave. Zanimljiva je činjenica da je, kad se u obzir uzmu svi diplomanti RIT Croatia i odrađeni sati prakse dosad, odrađeno više od 300 godina stručne prakse i to za više od 3000 kompanija! Uz takav pristup i fokus na primijenjeno znanje, ne čudi što studenti RIT-a posao nalaze još za vrijeme studija.

Unutar dvaju kampusa  u Dubrovniku i Zagrebu, ovaj koledž studentima nudi tri svjetski priznata američka visokoobrazovna programa koji se u potpunosti izvode na engleskom jeziku: Informacijskih tehnologija, Menadžmenta u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima i Međunarodnog poslovanja.

Diplomanti RIT Croatia zarađuju više od 9.500 kuna mjesečno

Više od 1700 diplomanata danas je uspješno u nizanju poslovnih rezultata. Većina ih radi na visokim menadžerskim pozicijama. Neki su zaposleni u velikim tvrtkama u Hrvatskoj poput Agrokora, T-HT-a, Ine, Dukata, Podravke, Zagrebačke banke, Adriatic Luxury Hotels, Valamar grupe, hotelskog lanca Starwood i dr. Neki su pak uspjeh izgradili u inozemstvu te rade diljem svijeta – od SAD-a, Europe i Australije pa sve do egzotičnih destinacija poput Karipskog otočja i Dubaija.  Više od 90% diplomanata ima stalno zaposlenje, a prosječna plaća iznosi više od 9.500 kuna.

„RIT je odlična odskočna daska u poslovni svijet upravo iz razloga što studente uči inovativnošću/kreativnošću, profesionalnim radnim navikama i praktičnom iskustvu od samog početka studija pa sve do završnog diplomskog rada. Ponude za zapošljavanje koje sam dobio prije završetka studija iz tri različite industrije pokazuju širinu kolegija te vrijednost prakse prije završetka studija. Na RIT-u sam naučio i vrijednost prenošenja znanja i iskustava iz jedne industrije u drugu - nije li sjajno da se iskustvo "user experience" iz 7* hotela može očekivati odnosno preslikati i u jedan telekom ili čak u inovativnu mobilnu aplikaciju?!“, govori Izet Ždralović, diplomant RIT Croatia i suosnivač tvrtke koja osmislila planetarno popularnu mobilnu aplikaciju PhotoMath koja je proglašena jednom od najboljih inovacija 2014. godine i koju je dosad preuzelo više milijuna korisnika!

Pogledaj što o nama kažu naši diplomanti Ana, Tana i Nikša

RIT Croatia nudi obrazovanje usmjereno na razvoj karijere. Drugim riječima, svojim studentima pruža znanja i osigurava iskustva kako bi uspješno razvijali i gradili svoje karijere na globalnom tržištu. 

Želiš li i ti studirati na ovom američkom koledžu? Upisi su još u tijeku, a prijemni ispiti se održavaju svakog radnog dana u 9 ujutro do 15. kolovoza. Posjeti našu stranicu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi