To je to što me zanima!

Heidi Klum i kći Leni pozirale u grudnjacima: 'Ljepša od mame'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mnogi su primijetili kako Leni nije naslijedila maminu visinu, a ni Heidin obujam poprsja. Njezina figura više podsjeća na talijanske žene u očevoj obitelji
Vidi originalni članak

Model Leni Klum napunila je 18 godina prije pet mjeseci, a njezina mama, poznata manekenka Heidi Klum (49) pobrinula se da snime nezaboravnu kampanju za donje rublje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Voljet ćete ovo donje rublje koliko i mi - poručuje Heidi.

Mnogi su primijetili kako Leni nije naslijedila maminu visinu, a ni Heidin obujam poprsja. Njezina figura više 'vuče' na talijanske žene u očevoj obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial)

Njemica je Leni dobila u vezi s talijanskim biznismenom Flavijom Briatoreom, a kad je Heidi stupila u brak s glazbenikom Sealom, on je posvojio Leni.

Mlada Leni rekla je nedavno izjavila kako je to dugo željela ući u svijet modelinga, no majka joj nije dopuštala. Nakon što su vidjeli fotku dama u grudnjacima, pratitelji ističu kako je Leni 'ljepša' od majke Heidi.

- Sad se napokon mogu baviti manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga - rekla je i dodala kako joj je čast to dijeliti s mamom. 

Inače, mnogi su s čuđenjem dočekali nedavno pojavljivanje Leni Klum na modnoj sceni. Ona nema ni približno potrebnu visinu koja je postavljena kao standard za posao manekenke i mnogi se slažu da nikad ne bi stigla ni blizu svoje karijere da iza nje ne stoji majka Heidi.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S ANĐELKOM PRIJE NOVE SEZONE EKSPERIMENTA 14.10.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • domačapuca 12.10.2022.

    ..meni je mama ljepša..je mala simpa, ali..još je mlada ima vremena (olfo)

  • DENDEERI 12.10.2022.

    prednost dajem koki

  • .youtube, 11.10.2022.

    I njoj mama jede macu kao i meni moja :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare