Obavijesti

Ana Rucner – peti element ljetnog Beck'sperience projekta

Ana Rucner – peti element ljetnog Beck'sperience projekta
8

Najavljen program legendarnog Beck'speriencea koji ove godine uz Anu Rucner i DJ-a Tom Pola pliva glazbenim crossover vodama u osam odabranih klubova duž Jadranske obale

Zagreb, 22. srpnja 2015. – Modnim snimanjem koje je u četvrtak, 16. srpnja u Johann Francku okupilo popularna imena hrvatske glazbene i modne scene, najavljen je ovogodišnji bogati program popularnog klupskog projekta Beck'sperience. Inspirirana aktualnom kampanjom Beck'sa i četiri elementa kao lightmotivom, uspješna modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović kreirala je četiri haljine u stilu vode, vatre, zemlje i zraka koje je ovom prilikom ekskluzivno odjenula Ana Rucner. Upravo je Ana Rucner peti element i zvijezda Beck'sperience turneje na kojoj će se na violončelu pridružiti nastupu DJ-a Tom Pola u osam odabranih klubova duž naše obale.

Tako je glazbeni crossover koji će obilježiti Beck'sperience turneju najavljen svojevrsnim crossoverom glazbe i mode u organizaciji Beck'sa i Fashion.hra. Dijelu modnog snimanja četiri veličanstvene kreacije Aleksandre Dojčinović, prisustvovali su brojni uzvanici i novinari, a umjetnice su izrazile svoje zadovoljstvo sudjelovanja u ovom popularnom projektu.

„Veliko mi je zadovoljstvo i izazov biti dijelom ovog glazbenog projekta za kojeg vjerujem da će obilježiti ljetnu sezonu dobrih provoda. Zato pozivam sve ljubitelje Beck'sperience partija da nam se pridruže i otkriju kako je neobičan spoj violončela i elektronske glazbe dobitna formula za najbolje ljetne tulume“ istaknula je Ana Rucner prilikom predstavljanja programa Beck'speriencea.

U povodu kreiranja četiri haljine inspirirane kampanjom Beck'sa Aleksandra Dojčinović je izjavila: „Ova ugodna suradnja inspirirana je Becksovom kampanjom „4 elementa“ i savršeno je povezala modu i dobru glazbu. Haljine koje sam odabrala za Anu predstavljaju moju viziju vode, zraka, vatre i zemlje te potvrđuju da su najbolje stvari uvijek jednostavne. Vjerujem da je ova modna priča odlična najava vrućih ljetnih provoda koji se ne smiju propustiti.“

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Modno snimanje je vodio tim u kojemu su hair stilistica Katica Topčić, make up artistica Kristina Pavlov i stilistica Tina Lončar. Fotografije potpisuje modni fotograf Franjo Matković. 

Vrući ljetni Beck'sperience tulumi počinju nastupom DJ-a i Ane Rucner 22. srpnja u rapskom klubu Santos, a nastavljaju se u sljedećim gradovima i klubovima:

25.7.2015. Rijeka – Karolina

27.7.2015. Poreč – Byblos 

30.7.2015. Opatija - Colosseum

1.8.2015. Makarska - Deep

4.8.2015. Split - Etage

6.8.2015. Zadar - Ledana

8.8.2015. Šibenik - Makari

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora