Obavijesti

Arena Centar Zagreb za Uskrs poklanja put u Milano

Arena Centar Zagreb za Uskrs poklanja put u Milano
9

Otvorenje prvog urbanog vrta u sklopu shopping centra, radionica Kornelije Benyovsky Šoštarić, humanitarna akcija i nagradno putovanje, samo su dio iznenađenja Arena Centra.

Već svi znaju da je Arena najzeleniji centar u gradu. Arena Centar  je ponosni vlasnik Greenmark znaka, domaćin  prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma, mjesto održavanja brojnih zelenih akcija i radionica, a od nedavno je i domaćin Urbanih vrtova.

Arena Centar Zagreb, u čijoj je filozofiji zeleno poslovanje i održivi razvoj, svojim je sugrađanima ponudio zelenu površinu, koja se nalazi ispred samog centra, na besplatno korištenje i na taj način se uključio u projekt Urbanih vrtova. Arena Centar ovog je proljeća razveselio gredicama dobitnike nagradnog natječaja, obitelj Brkić i studenticu Filipu Raić. Treća gredica dodijeljena je Udruzi 3L koja brine o djeci s posebnim zdravstvenim potrebama, a vrtnu gredicu Arena Centra će koristiti za edukativne radionice sa svojim štićenicima jer vrtlarenije ima terapijski učinak. Arena Centar je, osim besplatnog korištenja zemljišta, osigurao i sve što je potrebno za sadnju; sadnice, nezaobilaznu vrtnu kućicu s alatom, spremnik za vodu.

Prvu biljku u gredicu Udruge 3L svečano je posadio uspješni paraolimpijac, plivač Mihovil Španja. Autorica HRT-ove emisije „Vrtlarica“, Kornelija Benyovsky Šoštarić dijelila je savijete tijekom sadnje, a sa zanimanjem su je pratili mnogi zainteresirani urbani vrtlari. 

Cijeli projekt obilježila je i humanitarna akcija koju provodi zadruga Martinov Plašt koja skrbi o ranjivim kategorijama društva. Članovi zadruge postavili su unutar Arena Centra mobilni povrtnjak posebno prilagođen za osobe s invaliditetom. Sredstva prikupljena prodajom uskrsnih artikala s proljetnim sadnicama namijenjana su izradi mobilnog povrtnjaka za obitelj Marušić iz susjedstva Arena Centra koja ima dijete s posebnim zdravstvenim potrebama. Humanitarna akcija održava se do 19. travnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uskršnja kupnja u Arena Centru vodi u Italiju

Uz to, Arena Centar vas poziva da pokažete svoju kreativnost i blagdanski duh. Do 19. travnja, svaki kupac koji ostvari kupnju u iznosu iznad 100 kn, ima priliku ispisati najljepšu uskrsnu poruku i osvojiti putovanje za dvoje na jezera sjeverne Italije uz posjet Milanu. Budite kreativni i uskrsnom porukom osvojite stručni žiri. U 24sata, 23. travnja saznat ćete hoće li upravo vas kreativnost odvesti na nezaboravnu avanturu po Italiji uz posjet jezerima i otocima s botaničkim vrtovima.

Posjetite Arena Centar i uživajte u popustima do 50% u trgovinama Arena Centra. Pripremite svoj dom za proljeće, obnovite garderobu, nabavite sportsku opremu, opremite dijete za proljetne avanture... Sve popuste provjerite na internetskoj stranici Arena Centra.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu