None
Horoskop za: Petak 21.11.2014.

Jarac 22.12. - 20.1.

4 zvjezdice

Ulazite u odlično poslovno i ljubavno razdoblje, koje će svakim danom biti sve istaknutije. I danas ćete biti u dobroj psihofizičkoj formi. Ugodna čavrljanja s poznanicima, prepričavanje sretnih događaja i općenito komunikacija s drugima bit će vam najomiljenija zabava. Ipak, ako putujete ili ste za upravljačem, budite što oprezniji.

Ljubav 4 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 4 zvjezdice
Komentari 57
  • Barileo
    Bodovi: 0
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • maradona diego
  • Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
24shop