Horoskop za: Nedjelja 26.04.2015.

Strijelac 23.11. - 21.12.

5 zvjezdice

Druženja, putovanja i posjeti rodbine obilježit će dan. Prijatelji na proputovanju mogli bi vam najaviti posjet, što će vas jako razveseliti. Kada se sretnete, ugodni razgovori potrajat će duboko u noć pa bi mogli prespavati kod vas. Oni koji danas putuju, spretno će stići do odredišta koristeći se raznim prečacima.

Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice
Komentari 190
Stranica:
1
2
3
...
8
Sljedeća
  • zzero
    Bodovi: 0
  • Vidi ovo,,,Ljubav 5, poso 5, zdravlje 5.... Surova istina,,, Ljubav ( uskoro rastava ), poso ( smanjili mi primanja za 25%), zdravlje ( dobio hemoroide ). Što će bit kad bude sve 1, pitam se!?

  • ←Toms Diner Cover WOMANIZER
    Bodovi: 64
  • "U poslu ćete zauzeti odlučniji i nepokolebljiviji stav koji će uroditi odličnim rezultatima. Nezaustavljivo ćete koračati naprijed, rušiti sve barijere i nizati uspjeh za uspjehom. Mogli biste primiti nekoliko pohvala ili nagrada za uložen trud."- bojim se pomisliti što ovo znači! *__* <3 <3 <3

Stranica:
1
2
3
...
8
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Svi će te povrijediti. Samo moraš naći one koji su vrijedni patnje.
Bob Marley

Vozili se avionom Obama, Putin i Mujo... Da razbiju monotoniju započnu razgovor o lijepim ženama. Obama: 'Ufff, kakva ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar