None
Horoskop za: Subota 19.04.2014.

Vodenjak 21.1. - 19.2.

4 zvjezdice

Posvetit ćete se sebi i nećete nikome dopustiti da vas prekine u omiljenim ritualima. Dio vremena posvetit ćete kućnim obvezama i pečenju kolača, koje će vas ujedno i opuštati. Možda ćete odgoditi jedan susret i uživati u gledanju televizijskog programa, a oni željni zabave razmatrat će mjesta na kojima se večeras mogu dobro provesti.

Ljubav 4 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 4 zvjezdice
Komentari 43
Stranica:
1
2
Sljedeća
  • Linda1
    Pozitivac, Bodovi: 44
  • O da, moj bivši se zaljubio...a kao nema cure...i sad mi još i nju natovario na vrat pa me davila satima na fejsu...njemu je odlično...no, meni nikako, meni su fulali prognozu. Jedino za posjetu....njih nikada ne manjka...hehe...svi bi oni isto....ufffff...

  • hemmeroid1000
    Bodovi: 25
  • da; kava, šetnja, prijatelji... koja glupost! ja tučem noćne u Taxi-u spavam po vrućini nezdravim znojnim snom... da brak će biti na ispitu jer radim na proviziju koja na kraju ispadne običan bakšiš pa je žena luda jer nema para... pfff... jedino su to pogodili!

Stranica:
1
2
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
24shop