Horoskop za: Petak 27.11.2015.

Vodenjak 21.1. - 19.2.

5 zvjezdice

Bit ćete puni energije i samopouzdanja, što će pridonijeti življem i pozitivnijem ljubavnom životu. Dobro ćete usmjeravati energiju i zalaganjem ostvariti svoje planove. Poslijepodnevni odmor često će prekidati zvonjava telefona ili kucanje na vratima. Bit ćete traženi i dogovarati izlaske, a nije isključeno da budete pozvani za kuma.

Ljubav 5 zvjezdice Posao 5 zvjezdice Zdravlje: 5 zvjezdice
Komentari 64
Stranica:
1
2
3
Sljedeća
  • Linda1
    Pozitivac, Bodovi: 26
  • O da, moj bivši se zaljubio...a kao nema cure...i sad mi još i nju natovario na vrat pa me davila satima na fejsu...njemu je odlično...no, meni nikako, meni su fulali prognozu. Jedino za posjetu....njih nikada ne manjka...hehe...svi bi oni isto....ufffff...

  • hemmeroid1000
    Bodovi: 0
  • da; kava, šetnja, prijatelji... koja glupost! ja tučem noćne u Taxi-u spavam po vrućini nezdravim znojnim snom... da brak će biti na ispitu jer radim na proviziju koja na kraju ispadne običan bakšiš pa je žena luda jer nema para... pfff... jedino su to pogodili!

Stranica:
1
2
3
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Nije bitno koliko sporo ideš, tako dugo dok ne staješ. 
konfucije

Hrvat u Parizu ulazi u javnu kuću. Prostitutka ga upita: "Na koji način želite voditi ljubav?" "Na hrvatski" ...

Pročitaj cijeli vic Svi vicevi
Zatvori / Otvori toolbar