None
Horoskop za: Ponedjeljak 24.11.2014.

Vodenjak 21.1. - 19.2.

4 zvjezdice

Iako će vaše aktivnosti biti u većoj mjeri usmjerene na posao, novac i obrazovanje, to ne znači da nećete razmišljati i o ljubavi. Upravo suprotno - mogli biste donijeti važne ljubavne odluke. Osjećat ćete da je kucnuo trenutak da riješite problematične situacije, raščistite odnose s nekim ljudima i postavite temelje za predstojeće tjedne.

Ljubav 4 zvjezdice Posao 4 zvjezdice Zdravlje: 3 zvjezdice
Komentari 55
Stranica:
1
2
3
Sljedeća
  • Linda1
    Pozitivac, Bodovi: 24
  • O da, moj bivši se zaljubio...a kao nema cure...i sad mi još i nju natovario na vrat pa me davila satima na fejsu...njemu je odlično...no, meni nikako, meni su fulali prognozu. Jedino za posjetu....njih nikada ne manjka...hehe...svi bi oni isto....ufffff...

  • hemmeroid1000
    Bodovi: 0
  • da; kava, šetnja, prijatelji... koja glupost! ja tučem noćne u Taxi-u spavam po vrućini nezdravim znojnim snom... da brak će biti na ispitu jer radim na proviziju koja na kraju ispadne običan bakšiš pa je žena luda jer nema para... pfff... jedino su to pogodili!

Stranica:
1
2
3
Sljedeća
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Mevludin Duvančić

MEVLUDIN

Mevludin Duvančić

Zatvori / Otvori toolbar
101 do 10. rođendana