Obavijesti

Sport

Komentari 2

Blankin način: Izvede čudo pa ode s ocem proslaviti na sushi

Blankin način: Izvede čudo pa ode s ocem proslaviti na sushi
9

U hotelu nam je prišla Mađarica s kćerkicom (4) koju je nazvala Blanka. To nam daje dodatnu snagu, kaže Joško Vlašić nakon Blankinog srebra na SP-u u Pekingu

VIDEO

Kad se uzmu u obzir sve okolnosti koje su prethodile SP-u u Pekingu, definitivno se može reći da je ovo srebro za Blanku najveći uspjeh u karijeri, kazao je Joško Vlašić dan nakon Blankina veličanstvenog povratka u vrh svjetskog skoka u vis.

- Medalja je tu, a noga je preživjela. Boli, ali nije ni čudo nakon toliko skokova. Sretni smo jer je srebro tu, ali i zato što Blanka nije ‘nadskakana’, pobjednica je preskočila istu visinu, samo iz manje pokušaja - kaže Joško, koji je jako emotivno proživio kćerin najnoviji uspjeh.

- Ovo je Blankina pobjeda, ali i pobjeda cijelog tima. Zadnja dva mjeseca morali smo dozirati treninge, naći pravu mjeru između treninga, skokova i rehabilitacije, da joj ne ugrozimo zdravlje. Izgledalo je da gubimo bitku, jer Blanka nije mogla ni stajati na nozi dan nakon skakačkog treninga, no onda smo se prestrojili i krenuli ispočetka. Zadnjih mjesec i pol imali smo jedan jedini skakački trening, Blanka je u Peking otišla s preskočenih samo 195 cm i zato sam se bojao da nakon kvalifikacija neće moć skakati u finalu - kazao je Joško kojeg smo zatekli u sushi baru.

- Na svečani banket nismo išli jer je predaleko, a ujutro rano putujemo, hotelska kuhinja je zatvorena, tako da je bilo pitanje voće ili sushi. Malo smo se počastili - priča Joško, kojeg je ganula pažnja koju je njegova kćer imala na svakom koraku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nevjerojatne su emocija koje su ljudi pokazali Blanki, koliko ih se željelo fotografirati, dobiti potpis... Jedna djevojka je doslovno vrištala u Blankinu zagrljaju. U hotelu nam je prišla gospođa iz Mađarske s četverogodišnjom kćeri u naručju kojoj je nadjenula ime Blanka!? Nevjerojatno. Sve to daje nam dodatnu snagu - kazao je Joško.

Blanka ima još puno ambicija.

- Idemo korak po korak, dok joj treninzi i natjecanja budu veselje, skakat će. Kad više ne budu, okrenut će se nečemu drugom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener