Obavijesti

Sport

Komentari 76

Sjećate se pijanog skakača? E pa on je danas olimpijski prvak

Sjećate se pijanog skakača? E pa on je danas olimpijski prvak
7

Ivan Uhov olimpijski je pobjednik u skoku u vis. U Londonu je slavio sa 5 cm ispred Kynarda. Proslavio se 2008. kada je na mitingu u Lousanni skakao potpuno pijan

VIDEO

Ivan Uhov, Rus koji je u svijetu sporta postao slavan zahvaljujući 'skoku s votkom', novi je olimpijski pobjednik u skoku u vis. Ruski atletičar 2008. godine zasjao je na svim naslovnicama portala nakon što je na mitingu u Lausanni pokušao skakati potpuno pijan.

Navijači su ga snimili i Uhov je uskoro postao velika svjetska zvijezda. Kasnije je otkriveno da se za skokove zagrijavao uz Red Bull i votku. Naravno, tada je bio posljednji.

- Jedan je od najboljih skakača na svijetu, ali cijeli taj dan bio je potpuno pijan - rekao je neimenovani atletičar koji je cijeli taj dan proveo u njegovoj blizini. 

Inače, već tada Uhov je bio veliki talent. Već tada imao je preskočenih 2,39, no najveću opasnost za napredak u karijeri predstavljala mu je - votka. Ipak, čini se kako je veseli Uhov zaboravio alkohol i okrenuo se atletici. Dokaz je i zlatna olimpijska medalja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sinoć je u Londonu preskočio 2,38 metara i iza sebe za čak pet centimetara ostavio prvog pratitelja Erika Kynarda. Osim po velikom talentu, Ivan je poseban po još nečemu. Uhov je, naime, jedan od rijetkih koji ne skače u tenisicama specijalno napravljenima za skok u vis. Ivan je odabrao sprinterice napravljene za trkače.

- Da, to je istina. Prije svake sezone pomislim da bih mogao primijeniti sprinterice. No još ih nisam promijenio, nekako mi ne odgovaraju. Jedino po kiši imam malih problema - rekao je Uhov i potvrdio da se radi o doista osebujnom sportašu. Osebujnom, ali zlatnom na Olimpijskim igrama, Svjetskom i Europskom prvenstvu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu