Obavijesti

Show

Komentari 94

Riječi majke Nade uznemirile Nemeša: Sine, ostavi Marijanu!

Riječi majke Nade uznemirile Nemeša: Sine, ostavi Marijanu!
5

Majka mu je, nagađa se, nakon nastupa na 'Balkan Song Contestu' rekla da mora ostaviti udanu Šibenčanku. Poznato je kako se Nada ne slaže s njihovom vezom

VIDEO

Što mi je majka rekla? Pa ono što svaka majka kaže sinu, a to je da ga voli, odgovorio je Nemeš na pitanje što je razgovarao s mamom Nadom Nemešević u nedjelju navečer. Poslije nastupa na 'Balkan Song Contestu' Nemeš je odjurio s pozornice u publiku gdje su ga čekali majka i otac. Na brzinu je zagrlio majku Nadu, koja mu je navodno u tih nekoliko sekundi uspjela reći puno više od: 'Volim te'. Poslije tog susreta Nemeš je bio prilično uznemiren. Majka mu je, nagađa se, rekla kako mora ostaviti udanu Šibenčanku jer je poznato da se ne slaže s njihovom vezom. Operni pjevač tu večer je razgovarao i s Marijanom.

- Nema puno izbora. Mi biramo ovako. To je to. Nitko od nas nije uvjetovan ničim, zar ne? - šaputao je Nemeš Marijani na krevetu.

Bio je zabrinut. Šibenčanka mu je rekla kako je to istina i da bez obzira na sve neće promijeniti mišljenje prema njemu.

- Šuti, sad ja govorim i nek’ se čuje. Nema povratka. Ne dam te - ‘gugutala’ je Marijana i poljubila ga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ispovjedaonici je komentirao kako ga čeka teška borba.

- Oni nisu u kući, a ja jesam. I ovdje u kući se sve sazna. Razjasnit ću sve. Reći će mi što imaju, a i ja ću njima, i to vrlo brzo. Vidio sam im brigu i svašta na licima - govorio je Nemeš u ispovjedaonici nakon što ga je BB upitao kako mu je bilo vidjeti roditelje.

Njegova majka Nada rekla nam je da ga je u pet sekundi, koliko ga je vidjela, uspjela tek poljubiti i reći mu da ga voli. Nije željela komentirati kako mu je savjetovala da ostavi Marijanu. Šibenčanka je istodobno rekla Horvatu kako su Nemešovi roditelji bili u publici i da ona zna da im nije draga. Nemeševa majka prije mjesec dana u intervjuu za srpsku televiziju izjavila je da je Marijana alkoholičarka koja sigurno neće živjeti s Nemešom u Beogradu.

Marijana Nemešu: Nema povratka, ne dam te...

Nemeš: Nema puno izbora. Mi biramo ovako. To je to. Nitko nije uslovljen bilo čime.

Marijana: Misliš da ću promijeniti mišljenje. Samo mi ga ti možeš promijeniti. Ovako kad mi kažeš da je drugačije. Nitko i ništa ne može promijeniti. Ovo je jako ozbiljno.

Nemeš: Nemoj sad.

Marijana: Neću. Sad ja govorim. Nek’ se čuje. Nema povratka. Ne dam te...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...