Obavijesti

Show

Komentari 620

Marijana Velikog Brata pitala je li njen suprug zatražio rastavu

Marijana Velikog Brata pitala je li njen suprug zatražio rastavu
15

Marijana je Nikoli Mauroviću rekla da se više ne namjerava vratiti u Šibenik i da kćer Korina ide gdje i ona. Nemeš ju je pozvao da dođe živjeti s njim u Beograd

VIDEO

Marijana Čvrljak zatražila je dozvolu od produkcije Velikog Brata da kontaktira prijateljicu koja bi joj mogla pronaći odvjetnika. Naime, Šibenčanka želi do izlaska iz reality showa obaviti sve formalnosti vezane uz rastavu od supruga Ivana, piše srpski Kurir.

- Shvatila je da od života sa suprugom više nema ništa i da je bolje da počne rješavati problem. S druge strane, teško joj je zbog djeteta, ali je ipak sretna jer je, kako sama kaže, pronašla ljubav svog života - rekao je za Kurir izvor blizak produkciji showa.

Isti izvor dodao je i kako je do produkcije Big Brothera došla informacija da je Ivan Čvrljak već pokrenuo brakorazvodnu parnicu.

- Ona će pokušati dobiti skrbništvo nad djetetom, ali teško će joj to uspjeti, pogotovo zbog činjenice da namjerava ostati u Srbiji - zaključio je neimenovani izvor iz produkcije.

Iz RTL-a su pak demantirali da je Marijana od produkcije Big Brothera zatražila da stupi u kontakt s prijateljicom kako bi preko odvjetnika pokrenula brakorazvodnu parnicu. 

- Pitala je da li je muž zatražio brakorazvodnu parnicu, a nije tražila da stupi u kontakt s prijateljicom ili odvjetnikom. U ispovjedaonici je htjela doznati i da li joj je rođakinja rodila, a ako jest tražila je da joj otkriju ime djeteta - rekla je Nataša Roksandić s RTL-a.

Nemeš: Ovo je gorko-slatki osjećaj

Jutro nakon tuluma stanari u BB kući imali su pune ruke posla da počiste sve što su pijani razbacali. Nemeš je pak razgovarao s Velikim Bratom i rekao mu da je dobio 'dnevnu dozu terapije od sestre Marijane'. Odmah poslije priznao je da mu se prvi put u životu u takvoj nekoj situaciji javlja gorko-slatki osjećaj, vjerojatno misleći na to da voli Marijanu, a ona je tuđa supruga.

Marijana: Više se ne vraćam u Šibenik, kćerka ide sa  mnom

U dvorištu Big Brother kuće Marijana Čvrljak (27) razgovarala je s Nikolom Maurovićem (21). Otkrila mu je da se više ne namjerava vratiti u Šibenik gdje joj žive suprug Ivan (32) i kćer Korina (2). Nikola ju je zabrinuto pitao što će biti s njezinom kćeri. Rekla mu je da Korina ide gdje i ona. Nemeš ju je pozvao da dođe živjeti s njim u Beograd. Marijana i Nemeš nemaju stalan posao. Ona je bila kući, a suprug pomorac je zarađivao. Nemeš je još student koji ponekad nešto zaradi nastupima sa svojim bendom Tregeri. Zagrebačka odvjetnica Dafinka Večerina smatra kako je Marijanina izjava da će s kćeri otići živjeti u drugu državu brzopleta jer nije razmišljala o posljedicama.

- Ako bi odvela dijete bez očeva pristanka ili dozvole suda da s djetetom može živjeti u drugoj državi, to bi se tretiralo kao međunarodna otmica - rekla je Večerina.

Marijana, kaže, može od suda zatražiti da živi s njom i prije nego što pokrene rastavu braka.

- Nikoga se ne može prisiliti da živi gdje ne želi. No sud odlučuje koje je najbolje rješenje za tako malo dijete. Oba roditelja moraju imati mogućnost stalnog kontakta s djetetom - kaže odvjetnica Večerina.

Smatra da treba razmotriti i očevu situaciju jer radi kao pomorac pa ga često nema kući.

- Pitanje je koliko se može brinuti o djetetu s obzirom na njegov posao. Djetetu nitko ne bi trebao govoriti o seksanju njegove majke jer bi moglo biti traumatizirano - rekla je.

Pokazivao je kamerama srednji prst

Nemeš i Marijana mazili su se u bazenu. Poslije su se pridružili ostalim stanarima. Nemeš je nakon maženja s Marijanom u vodi namještao gaće. Odjednom se okrenuo kameri i pokazao srednji prst. Marijana je mrko gledala u nju.

Još nosi zaručnički i vjenčani prsten

Marijana još nosi zaručnički i vjenčani prsten. Privijala se uz Nemeša u bazenu. Pjevušio joj je pjesmu 'Ljubavi'  Željka Joksimovića.

Kćer Korina je kod supruga

Marijana i suprug Ivan kupili su stan u Šibeniku. Kćer Korinu čuvala je njezina sestra Sendi, a sad je Ivan došao po nju.

Plesali su na kiši i ljubili se

Ljubili su se kao da su sami na svijetu. Prije nego što se Nemeš morao vratiti na 'otpad', plesali su na kiši.

Nemeš prekršio pravila?

Nemeš u BB kući navodno ima mobitel. Otkrio se dok su on i Slavica igrali 'Pogodi što je u kutiji'.

- Čekaj samo da izvadim mobitel da se ne pokvari - rekao je Nemeš dok mu je nindža namještao stolicu točno ispod kante pune vode koju bi izlijali na njega da je krivo odgovorio.

Ivana Škorić iz producentske kuće Emotion za Index je rekla kako je nemoguće da Nemeš ima mobitel u kući, da se sigurno šalio i bio ironičan jer stanarima pregledavaju stvari prije nego uđu u kuću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 620
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice