Obavijesti

Show

Komentari 130

Marijanu svrbi desno stopalo: Danas sigurno napuštam kuću

Marijanu svrbi desno stopalo: Danas sigurno napuštam kuću
7

Iako tijekom tjedna nisu puno razgovarali o nominacijama i večerašnjem napuštanju kuće, na dan odluke ipak su odlučili podijeliti svoje brige i mišljenja oko izlaska

VIDEO

Ovoga tjedna nominirani su Brandon, Bojana, Marijana i Duško. večeras će netko od njih napustiti kuću Velikog Brata. Stanari o nominacijama kao ni o izlasku iz kuće tijekom tjedna nisu mnogo pričali, no čini se kako ih je panika uhvatila tek na dan odluke. Duško je svoje kofere već odavno spakirao, a nakon njega na spremanje su krenuli Brandon i Bojana. Dok se Brandon pakirao, Duško mu je postavljao pitanja o garderobi kao da mu je želio pomoći oko spremanja. Brandon je Dušku objasnio da nema puno stvari koje će ponijeti kući jer mu je Soraja uništila nekoliko majica. Kad je završio sa spremanjem, porazgovarao je s Nirmalom oko večerašnjeg izbacivanja. 

- Prvi put nemam osjećaj da je nedjelja i da će netko danas napustiti kuću - rekao je Nirmal dok se Brandon nije složio s njim jer se on čudno osjeća.

Brandon, Marijana i Bojana se čudno osjećaju

- Vjerujem da me vani čeka tisuću lijepih stvari, ali će mi sigurno biti teško ako danas baš ja budem taj koji će završiti s ovom igrom - zaključio je Brandon.

Kad su Marijana i Nemeš u pitanju, ona je svom dragom otkrila da je svrbi desno stopalo, što sigurno znači, kako je rekla, da će ona danas napustiti kuću. 

- Nikad me ti znakovi nisu prevarili. Da me svrbi lijevo stopalo, imali bi goste - zaključila je Marijana. 

Nije samo Marijana ta koja ima čudan osjećaj. Bojana je u istom problemu samo što ona ne misli da bi ona mogla biti ta koja će nakon tri mjeseca boravka u kući Velikog Brata vidjeti svoju obitelj, ali ne osjeća se najbolje. 

- Ako je danas igra za mene gotova, neće mi biti teško. Sve mi na isto dođe - rekla je Bojana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...