Obavijesti

Show

Komentari 113

'Sara je seks bomba, okrenuo bih je kao papriku na roštilju'

'Sara je seks bomba, okrenuo bih je kao papriku na roštilju'
10

Stanari su opet dobili dozvolu za konzumiranje alkohola, no za razliku od zadnjeg tuluma, ovoga puta nije bilo svađa i ekscesa. Nikola je priznao da mu se sviđa Sara

VIDEO

Stanari kuće Velikog Brata prionuli su na rad i  pripremaju se za natjecanje u pjevanju koje će biti u nedjelju. Trudi se čak i Marijana koja je dan ranije odustala od vježbanja na satu pjevanja. Stanari uz pjevanje moraju uskladiti i koreografiju. Nemeš, kao što je i za očekivati, pokazuje najviše volje za odrađivanjem zadatka, a u stopu ga slijedi Duško. Veliki interes pokazuje i Lester koji profesoru tijekom predavanja postavlja brojna pitanja.

Brendon: Htio bih ugraditi silikone u mišiće ruku

Iako su se poprilično sukobili, Brendon i Soraja zajedno pjevaju pa su prisiljeni komunicirati. Tijekom jednog razgovora priznao joj je da bi volio ugraditi silikone u mišiće ruku.

- Htio bih povećati bicepse i tricepse. To je veoma popularno u inozemstvu, tako bih poboljšao svoj izgled - zaključio je Brendon no Soraja se s njim nije složila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imaš tek 25 godina, to ti uopće nije potrebno. Sad možeš ići u teretanu i prirodnim putem dobiti na masi i mišićima - objasnila mu je Soraja , no Brendon je i dalje nastavljao pričati o svom naumu.

 Nemeš je tokom dana izjavio da Brendon govori engleski kao Schwarzenegger jer mu teško ide savladavanje GaGine pjesme. Brendon je Velikom Bratu odlučio otkriti svoje mišljenje o Soraji.

 - Soraja je diva, ja nisam diva, ali bio sam kraljica. Valjda će nešto slično biti od mene na sceni - izjavio je Brendon.

'Spremaj ako ti se sprema, spremačice!'

Između Soraje i Antonije izbio je sukob oko pranja posuđa i radova u kuhinji. Naime, Antoniji je zasmetalo što su Soraja i Horvat sjedili za stolom u dnevnom boravku, a ispred njih su stajala prljave šalice.

- Nikad ništa ne bi pomogla u kuhinji - vikala je Antonija, a Soraja joj je dobacila da posprema ako joj je već toliko do toga.

 - Ja spremam tamo di su moje stvari. Spremačice. Umislila si se žestoko - vikala joj je Soraja.

Sukob Duška i Marijane

Novi sukob nastao je između Marijane i Duška. Dok je ona spremala ručak u kuhinji, Duško je sjedio za stolom. U šali joj se kratko obratio.

 - Marijana, što se smiješ tako vještački. Trebaš obrisati usta prije nego što razgovaraš sa mnom - rekao je Duško i izazvao val reakcija ukućana. Nirmal mu je rekao da se tako ne može ponašati prema jednoj djevojci. Najviše se uzrujala sama Marijana.

 - Kad ti treba kuhati juhu onda sam ti dobra. Svaka čast godinama, ali ti si stari, bezobrazni glumac - rekla je Marijana Dušku. 

O svom sukobu s Duškom, Marijana je kasnije razgovarala i s Nemešom koji je rekao da se nema namjeru uzrujavati posljednje dane boravka u kući. Duško je kasnije pokušao izgladiti svoj sukob s Marijanom. Pokušao joj je objasniti da on ne voli s nikim biti u svađi, ali i da se on stvarno samo šalio i da nije mislio ništa loše. Marijana mu je rekla da je pretjerao.  

Nikoli se sviđa Soraja

Stanari su pred kraj dana izveli svoje pjesme jedni pred drugima i poslušali njihove komentare i kritike. Nakon toga spremili su se za novi tulum i prepustili zabavi. Odlično su se zabavljali, a ovoga puta, ponovno s alkoholom.  Soraja i Antonija povjerile su se jedna drugoj i priznale da su tužne što će uskoro napustiti kuću.

Nikola je pod utjecajem alkohola priznao da mu se sviđa Soraja.

- Okrenuo bih je kao papriku na roštilju. Sara je seks bomba - rekao je Nikola Lesteru u dvorištu. Kasnije joj je pjevao i slao puse, a ona je njemu odvratila pjesmom Magazina ' Da li znaš da te ne volim'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...