Obavijesti

Show

Komentari 44

Brandon: Dobio sam svojih 5 minuta slave i iskoristit ću ih

Brandon: Dobio sam svojih 5 minuta slave i iskoristit ću ih
10

S Horvatom je razgovarao o popularnosti koju im donosi show Big Brother. Brandon planira dobro iskoristiti svoj evrijeme pred kamerama kako bi se što bolje predstavio

VIDEO

Ukućani su dobili novi zadatak od Velikog Brata. Podijeljeni su u parove i svakih sat vremena jedan par mora prezentirati neki trač koji je njima najzanimljiviji. Trač mora biti vezan za njihov boravak u BB kući i moraju ga pričati barem deset minuta. Bojani se novi zadatak ne sviđa. Ostali stanari su se prilično dobro snašli u novom zadatku.

Soraja i Antonija sastavljale su popis namirnica koje im trebaju za sljedećih tjedan dana. Dok su one pisale Horvat i Brandon koji je nominiran razgovarali su o svojoj popularnosti. 

- Konačno sam dobio svojih pet minuta i svim ću se silama truditi da ih iskoristim - rekao je Brandon, a Horvat mu je rekao kako ne razmišlja o popularnosti kao on. Veseli ga druženje s prijateljima kad izađe iz BB kuće, a tek nakon druženja analizirat će svoj boravak u kući.

Sarin 'vrući' lezbo san: Seksala sam se s jednom profesoricom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Vrući' snovi nisu ništa neobično s obzirom na to da jedino Marijana i Nemeš u BB kući ispunjavaju svoje seksualne potrebe dok drugi stanari apstiniraju. Soraja je Marijani, Antoniji, Horvatu i Brendonu ispričala kako je neku noć zaspala i usnula san pun seksa i perverzija, piše portal Bezzabrane. Prvo nije htjela reći s kim se seksala u snu, no na kraju je popustila na nagovor stanara i ispričala im san u detalje. 

- Sanjala sam da sam na fakultetu i da mi je profesorica, ona poznata pjevačica koju poznajem, došla na ispit 'mrtva pijana'. Svi studenti su joj to zamjerili osim mene. Ja sam bila uz nju. Odgovarala sam i dala mi je najveću ocjenu. Nakon ispita otišla  sam kod nje u kabinet da joj zahvalim i dogodilo se... znate, ono - rekla je Soraja.

Horvat joj je rekao kako mu je sada jasno zašto ona uvijek kad se napije 'navali' na Marijanu i ljubi se s njom, aludirajući na to da Soraja simpatizira žene. Soraja mu je govorila da je krivo shvatio i pokušavala se obraniti, no Horvat ju je samo još više zadirkivao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije