Obavijesti

News

Komentari 18

Aktivirao projekt Lora: 'Treba raditi i maknuti se od politike'

Aktivirao projekt Lora: 'Treba raditi i maknuti se od politike'
1

Od kad više nisam politički eksponiran kao prije, sve mi je pomalo krenulo na bolje, kaže bivši gradonačelnik. Gradnja kompleksa trebala bi početi do kraja godine

VIDEO

Iako su Željku Kerumu mnogi proricali propast ostataka njegova poslovnog carstva, neuništivi poduzetnik opet se uzdigao. Kerum je aktivirao projekt Lora, poslovno-stambeni kompleks, koji će nići na mjestu njegovog bivšeg prodajnog centra. 

- Gradnja bi trebala početi do kraja godine, no sve ovisi o njemačkim partnerima. Imam sve potrebna dozvole, ali bez para koje će oni uložiti su to bezvrijedni papiri - kaže Kerum. 

Projekt vrijedan 40 milijuna eura će se graditi na površini od 47 tisuća četvornih metara, a planirani rok gradnje je dvije godine. 

Poslovno se preporodio

- Gradit ćemo četiri zgrade. Dvije stambene te poslovnu u kojoj će biti i zdravstvena klinika, a u četvrtoj će biti hotel sa 150 soba - nabraja Kerum. Cijena kvadrata stana će koštati 15 tisuća kuna, a podzemne garaže će moći primiti 620 automobila. 

Nakon što je u srpnju uspješno sklopio predstečajnu nagodbu za Kerum d.o.o, poduzetnik se poslovno preporodio. Polaganim tempom, kao i na počecima svoje trgovačke karijere, Kerum opet stvara prepoznatljivi lanac trgovina. Problematični hotel Marjan također se pomaknuo s mrtve točke, jer je snalažljivi Ogorjanin našao strateškog partnera koji će financirati završetak radova i postati suvlasnik hotela. 

'Sve mi je krenulo na bolje'

- Teba raditi i maknuti se od politike. Od kad više nisam politički eksponiran kao prije, sve mi je pomalo krenulo na bolje - obrazlaže bivši gradonačelnik. Ipak, kaže da predstavlja drugu najjaču stranku u Splitu, pa ne smije iznevjeriti povjerenje ljudi koji su glasali za njih.

Ne skriva da mu godi što više nije u centru interesa medija, pa je s obitelji proveo ugodno i bezbrižno ljeto. Sveukupni dojam uspješne godine zaokružilo je rođenje trećeg djeteta iz veze s Fani. Posljednjih pet dana se, nakon dugo godina, u Kerumovoj kući može čuti plač ženskog djeteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...