Obavijesti

News

Komentari 139

Austrijanci se u 6.40 ujutro seksali ispred kafića u Rovinju

Muškarca starog 38 godina i njegovu 40-godišnju partnericu policija je privela zbog seksa na javnom mjestu. Odvedeni su na Prekršajni sud u Rovinju. Sve su priznali

VIDEO

Zbog ranojutarnjeg seksa na terasi jednog ugostiteljskog objekta usred Rovinja dvoje doslovce uspaljenih Austrijanaca su se u utorak ujutro morali hladiti u rovinjskoj policiji koja ih je privela. U policiji kažu da se austrijski par tereti za vrijeđanje moralnih osjećaja građana

Nakon policije Austrijanci, ona 40 a on 38-godišnjak, su uz prekršajnu prijavu završili kod suca na Prekršajnom sudu u Rovinju. 

Sutkinja rovinjskog Prekršajnog suda Dijana Debeljuh je zbog seksualnih 'nestašluka' dvoje Austrijanaca kaznila s po 730 kuna svakog.

- Priznali su krivnju i sud je cijenio to njihovo priznanje. Oboje su rekli da su nakon noćnog provoda to što su radili smatrali kao zabavu te da nisu znali da se to baš i ne smije na javnom mjestu - pojašnjava sutkinja Debeljuh, zamjenica predsjednika rovinjskog Prekršajnog suda.

Nestašni Austrijski par se, kako doznajemo, nesputanim strastima u središtu Rovinja prepustio pod utjecajem alkohola. Austrijancu su izmjerili 1,85 a Austrijanki 1,45 promila alkohola u krvi. Policiji su ih prijavili građani.

Zanimljivo je da je rovinjski Prekršajni sud i ranijih godina bilježio slične slučajeve kada su morali sankcionirati mahom strane turiste zbog seksa na plaži nedaleko od Rovinja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"