Obavijesti

News

Komentari 0

Bojale su se za život: 'Nisam znala da mi muž siluje kćeri'

Muškarac je navodno 9 godina silovao dvije kćeri. Pokušao je i treću, no zaprijetila mu je da će ga izbosti nožem. Najstarija se slomila i progovorila o svemu

VIDEO

Ako to kažeš nekome, ubit ću te!, rekao je otac kćeri (16) nakon što ju je, tvrdi ona, brutalno silovao.

Ne zna se još koliko je dugo trajala agonija troje djece u ovoj obitelji u jednom selu u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, no najstarija kći (16) prije tjedan dana konačno je o svemu progovorila. Djevojčica je majci ispričala kako je otac godinama silovao nju i mlađu sestru. Više to nije mogla trpjeti i zato je progovorila. Otac ih je i ranije znao fizički zlostavljati.

- Bila sam šokirana da otac to može učiniti svojim kćerima. Tu jednu večer je došao doma pijan i pozvao kćer da dođe u sobu razgovarati. Odmah mi je to bilo sumnjivo. Kćeri mi nisu ništa htjele reći nego su se zatvorile u sebe. Ipak, najstarija se slomila i sve mi ispričala što joj je tata radio - rekla nam je majka, koja tvrdi da nije znala da joj muž siluje djecu, no čim joj se kći povjerila, odmah je pozvala policiju.

Sve je navodno trajalo devet godina, a nasilnik je silovao djevojčice koje sad imaju 16 i 15 godina. Najmlađu kćer (14) nije uspio napastovati, tvrdi majka, jer mu je curica navodno prijetila da će ga ubosti nožem pa se uplašio.

- On je pijanac i nasilnik koji nije radio, osim što je pomagao svojoj majci, koja živi u istom selu. Prije godinu dana mu je umro otac, a od tada je postao još nasilniji i još je više pio - priča majka.

Baka pak kaže da je snaha cijelu priču sama izmislila.

- Imamo veliku kuću i zemlju, a snaha je socijalni slučaj i ovime želi napakostiti mom sinu kako bi se domogla naše imovine. Ne vjerujem da je moj sin kadar to učiniti. Volio si je popiti, ali nikad ne bi to učinio djeci. On i njegova žena su u lošim odnosima, pokrenuli su brakorazvodnu parnicu - kazala je baka djevojčica i majka optuženog muškarca. Njega je policija uhitila u utorak. Majka tvrdi da se ona i kćeri boje za svoj život ako muškarca puste na slobodu jer ne znaju što bi im mogao učiniti nakon što su ga prijavile. Iako su susjedi već ranije rekli da su socijalni radnici dolazili u obitelj, u nadležnom Centru za socijalnu skrb tu informaciju nisu potvrdili pravdajući se zaštitom podataka uključene maloljetne djece. 

Mutna posla

Mještani s kojima smo razgovarali kažu da se radi o problematičnoj obitelji, a iako se svašta priča, još ne vjeruju da bi nešto ovakvo mogao učinit. Nitko se ne želi miješati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.
Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu