Obavijesti

News

Komentari 1144

Bori se za život: Požalio se na račun pa ga zatukli bokserom

Bori se za život: Požalio se na račun pa ga zatukli bokserom
5

Hajdin Bilali (23) izbacio je gosta iz restorana jer se požalio da predugo čeka narudžbu, a zatim ga prebio jer nije platio piće iako mu je rekao da ne mora

VIDEO

Prijelom donje čeljusti, prijelom nosne kosti, potres mozga i otvorena rana glave, samo su dio teških i po život opasnih ozljeda koje je u nedjelju uvečer dobio nizozemski turist M. Rolleman (38).

On je s obitelji i prijateljima čekao naručeno jelo na terasi restorana Bijeli san u samom središtu turistima prepunog Poreča. Liječnici porečke Hitne nesretnog Nizozemca su u besvjesnom stanju prevezli u sušačku bolnicu riječkog KBC-a gdje se liječnici bore za njegov život.

Napadač je konobar, sin vlasnika restorana, Hajdin Bilali (23).

Nakon premlaćivanja uhitila ga je policija te je dan proveo u postaji na kriminalističkom istraživanju. Nasilni konobar bi, ovisno o posljedicama, mogao dobiti kaznenu prijavu čak za pokušaj ubojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nataša Rogić iz istarske policije, ne otkrivajući detalje slučaja, rekla nam je da se okolnosti verbalnog sukoba, a potom i fizičkog nasrtaja porečkog konobara na nizozemskog turista, još utvrđuju.

Naime, teško ozlijeđeni Nizozemac je u nedjelju navečer nešto prije 20 sati sa suprugom i četvero djece te s još jednom obitelji došao na terasu porečkog restorana Bijeli san. U ugodnoj atmosferi porečke starogradske jezgre čekali su naručeno jelo i piće.

Međutim, narudžba nije stizala pa se Nizozemac požalio konobarima. Kako narudžba i dalje nije stizala, turistima nije preostalo drugo nego kod konobara opet požuriti naručeno jelo. Rabijatnom konobaru to se nije dopalo pa je turistima naredio neka napuste restoran i da piće ne moraju platiti.

Nakon što su gosti krenuli s djecom napustiti lokal, konobari su zatražili da se piće ipak plati. Nizozemac je rekao da se nisu tako dogovorili.

Konobar je prvo počeo vikati na njega, a nakon kraće prepirke, svom silinom šakom je udario Nizozemca u glavu. Siroti turist pao je kao pokošen. Šokirani svjedoci rekli su da je konobar u ruci držao bokser i da su Nizozemca čak trojica konobara doslovce iscipelarila. Vriska djece i turista šokirala je mnoge okupljene prolaznike. Prizor su gledali prestravljeni.

- Bilo je strašno. Vidio sam čovjeka u besvjesnom stanju kako krvav leži. Imao je veliku razderotinu iznad lijevog oka. Čeona kost mu se vidjela. Ubrzo su stigli liječnici Hitne koji su mu zaustavljali krvarenje dok su djeca vrištala oko oca. Ovo je pravi primitivizam. Na ovakav način isprebijati stranca, i to bez ikakva povoda – rekao je 47-godišnji Porečan koji je svjedočio pravom horor prizoru u središtu jednog od najpoznatijih turističkih gradova na našoj obali.

Iz riječkog KBC-a neslužbeno doznajemo da je ozlijeđeni Nizozemac operiran na Odjelu čeljusne kirurgije. Stanje mu je teško, ali liječnici su ga uspjeli stabilizirati. Ipak, doznajemo da će turista vjerojatno trebati još jednom operirati.

U ponedjeljak nešto iza 13 sati u riječkoj bolnici došli su ga posjetiti supruga i četvero malodobne djece.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1144
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.