• Članak
  • Komentari 18
  • Lokacija
  • Share 6
  • Tweet

Igrali se benzinom: Vatra teško po leđima opekla dječaka (6)

Otac dječaka je začuo njegovo zapomaganje te je potrčao i počeo ga gasiti no dok ga je ugasio, djetete je zadobilo teške opekline. Prebacili su ga u Zagreb

Ponedjeljak, 23. 7. 2012. u 12:20    Piše: Zinka Čižmešija
Igrali se benzinom: Vatra teško po leđima opekla dječaka (6) Duško Marušić/Pixsell Foto: Ilustracija

Dječak (6) teško je opečen u subotu oko 16.30 sati u mjestu Sveta Marija kod Čakovca. On se zajedno sa dječakom (10) igrao s benzinom, kojeg su polili po odbačenom perju te ga zapalili.

 - Praunuk je s obitelji došao iz Austrije, a drugi praunuk s obitelji iz Zagreba, pa smo svi zajedno roštiljali na dvorištu. Praunuk koji je nastradao ima šest godina, a drugi koji je bio s njim deset. Nemam pojma gdje su našli benzin, vjerojatno u nekoj od prostorija uz kuću - ispričala nam je 87-godišnja Jelena Kraljić, prabaka dječaka.

Otac dječaka je začuo njegovo zapomaganje te je potrčao i počeo ga gasiti no dok ga je ugasio, djetetu je već bio opečen veći dio tijela.  

Dječaku su u Županijskoj bolnici Čakovec sanirali ozljede, ali su ga na daljnje liječenje prebacili u Klaićevu bolnicu u Zagreb. Navodno je, prema riječima njegove prabake, najviše opečen po leđima. 

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: šibice, dječak, benzin

Izdvojeni komentari 18 komentara Pogledaj sve komentare
23.07.2012., 13:13

Zmayo: Srećom pa nije gore završilo. I ne treba osuđivat roditelje u potpunosti..Nemreš ti 0-24 sata svake sek držat djete na oku. To je tak. Svi mogu tak pametovati da kak roditelji ne drže djecu na vidiku. Oni koji imaju, najbolje to znaju. Pogotovo oni roditelji koji imaju dvorište. Sad su tu i okreneš se i nema ih. Svakako da se trebalo bolje zatvoriti pristup tim stvarima.No, ovdje ja nebi nikog osuđivao. dječja igra koja je loše završila. Moj buraz je u dječjoj igri ispred mene skorom ostao bez oka. Igrao se lovice s drugima i nezgodno pao na neki štap.I kaj sad, bumo krivili mene, moje roditelje il nekog drugog/trećeg?takvih igri sa posljedicama će uvijek biti. daj Bože da ih uopće nema (sa posljedicma), ali na žalost - to je nekad neizbježno..... prikaži sve

23.07.2012., 13:19

Kako vjetar puše: što će djeca zaigraju se .Da znaju što će se desiti nebi se ni oni igrali na takav način.Ima nas puno starijih koji znamo napraviti puno veće gluposti.Nadam se da neće biti trajnih posljedica a ako ih ipak bude da neće biti previše teške.

23.07.2012., 14:11

baky126: priznajem i ja sam se igrao benzinom dok sam bija dite spalija malo obrve tako da ih necu osudivati. djecu treba malo vise paziti, ali nesreca se uvik desi kada se najmanje nadas

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar