Obavijesti

News

Komentari 0

Jaguarom je "razbacao" šest auta parkiranih ispred zgrade

Jaguarom je "razbacao" šest auta parkiranih ispred zgrade
11

Zagreb: Jaguar je dojurio i "skršio" šest parkiranih automobila. Svjedoci kažu kako su u vozilu bila dvojica te da su nakon naleta pobjegli pješice. Nitko nije ozlijeđen

VIDEO

Začula se lomljava. Sve se zatreslo. Pogledao sam kroz prozor i ugledao razbacane aute , zgrožen je bio prizorom stanar zgrade u zagrebačkom naselju Trnsko .

- Automobil je dojurio iz pravca Svete Klare. Vjerojatno je jako brzo vozio kad je takvom silinom udario parkirane automobile . Oštetio je šest automobila . Najprije je udario u Opel Corsu i odbacio ju na drvo. Potom je udario u Audi kojeg je odbacio na Renault Megane. Zatim je na drugoj, lijevoj strani ceste udario u kombi pa ponovo na desnoj u još dva automobila. Jaguar se napokon zaustavio - ispričao nam je čitatelj koji je poslao fotografije.

" Susjedi su me zvali i rekli da mi je auto oštećen"

Stanari zgrade obavještavali su jedni druge o oštećenim autima.

- Stan mi je s druge strane zgrade pa nisam čuo udarce i lomljavu lima. Susjedi su me zvali i rekli da mi je auto oštećen. Grozno - užasnut je bio stanar zgrade prizorom svog oštećenog auta.

Pokretanje videa...

Robert Anić/Pixsell 00:36

Najteže je oštećena Opel Corsa. Udarac je bio silovit jer je Jaguar odbacio Corsu tri metra u stranu i "zakucao" ju u  obližnje drvo pa su joj stradale obje strane.

- U Jaguaru su bila dvojica i vjerojatno su bili pijani . Nisu mogli Jaguarom nastaviti vožnju pa su pobjegli pješice, a prije toga su nekoga nazvali . Došla je i Hitna, no njih više nije bilo. Nije mi jasno kako su uspjeli 'nakupiti' toliku brzinu jer su malo dalje u ulici 'ležeći policajci'. Jaguar ima zadnji pogon, sklisko je zbog kiše pa ih je vjerojatno zanijelo. Ovo je inače miran kvart. Dobro da nisu nekoga ozlijedili - zgroženo su komentirali okupljeni susjedi.

Nema ozlijeđenih

Iz Policijske uprave zagrebačke rekli su da su dojavu dobili u 20.40 sati. Kažu da nema ozlijeđenih i da je nastala samo šteta.

Prije nekoliko godina na izlasku iz naselja Trnsko na obližnju Aveniju Dubrovnik mladić je također automobilom sa stražnjim pogonom zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad autom. "Preletio" je tramvajsku prugu i zabio se u auto koji je dolazio iz suprotnog smjera. Tada je na žalost bilo nekoliko ozlijeđenih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa