Obavijesti

News

Komentari 827

Bijelić: Ne možemo isključiti da više neće biti novih eksplozija

Bijelić: Ne možemo isključiti da više neće biti  novih  eksplozija
56

Načelnik uprave kriminalističke policije rekao je kako za sada nemaju ni jednog osumnjičenika: 'Ne isključujemo da je u pripremi ovog djela sudjelovalo više osoba'. U iduća 24 sata znat će se više

VIDEO

Nova eksplozija u Zagrebu, no ovaj puta nije na pruzi. Policija je potvrdila da je nekoliko minuta nakon ponoći došlo do eksplozije na autobusnom stajalištu u Aleji grada Bologne, kod Gospodske ulice. Kako se neslužbeno doznaje jedan čovjek je ranjen i prevezen u bolnicu, no težina njegovih ozljeda još nije poznata.

Stanari Gospodske ulice rekli su nam oko 2.30 sati kako su čuli barem dvije detonacije, a Večernji piše da su iz policije potvrdili kako je bilo više od jedne detonacije. 

Iz gradskog Ureda za upravljanje hitnim situacijama oko 3 sata su priopćili da je uslijed eksplozije na autobusnom stajalištu ozlijeđena jedna osoba te da je prevezena na hitnu pomoć i da je van životne opasnosti. Za informacije o više eksplozija dodali su kako nisu službene.

Koliko je jaka detonacija bila dovoljno govori i činjenica da se čula sve do centra grada, a na autobusnom stajalištu razbijena su stakla. Navodno je eksplozija trajala neobično dugo te se čak i u Vrapču osjetilo podrhtavanje, a prozori su se tresli. No, kako je očevid u tijeku, još nije poznato o kakvim se eksplozijama radi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija je ogradila mjesto eksplozije, a blokirane su i okolne ulice, a na ceste su izašli policajci s 'dugim cijevima'. 

Promet Alejom Bologne je zbog očevida u prekidu, a autobusi su preusmjereni na okolne ulice.

- Strah me, ovo je u samo par dana drugi ovakav slučaj u ovom dijelu grada - rekao nam je jedan od stanara.

Podsjetimo, prije dva dana, u srijedu je u ranim jutarnjim satima eksplodirala improvizirana eksplozivna naprava pod teretnim vlakom na željezničkoj postaji Podsused. Srećom, tada nije bilo ozlijeđenih, već je oštećen vlak, tračnice i nekoliko najbližih kuća. Policija još ne zna krivca, kao ni motive napada.

>>> Uskoro opširnije...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 827
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti