Obavijesti

News

Komentari 9

Jeste li ih možda vidjeli? Među 8 nestalih troje je maloljetnika

Jeste li ih možda vidjeli? Među 8 nestalih troje je maloljetnika
7

Policija je pronašla sedam ljudi za kojima je dosad tragala, ali još uvijek se traži Samira Amić, Petra Gašparević, Jasmina Lo Bello, Nada Mirjanić i Petra Pomper

VIDEO

Ingrid Zagajski

Ingrid Zagajski (17) visoka je 175centimetara ima svijetlo plavu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Jače je tjelesne građe. Na licu ima piercing.

nestali.hr

 Mlada djevojka se utorak 28. srpnja udaljila sa adrese Sv. Mateja u Zagrebu. Na sebi je imala crnu majicu, traperice i tenisice

Mihaela Sremec

nestali.hr

Mihaela Sremec (30) je visoka 175 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. 

Mihaela se u utorak, 28. srpnja udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. Inače živi na adresi Nova cesta 184. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Krešo Ogrizek

nestali.hr

Krešo Ogrizek (59) se u utorak, 28. srpnja udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice i crvenu prugastu majicu. 

Tomislav Kakuk

nestali.hr

Tomislav Kakuk (36) je visok 179 centimetara, ima smeđu kosu (čeona ćelavost), svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe. Na lijevom oku mu nedostaje dio kapka. 

Tomislav se u četvrtak, 30. srpnja udaljio s adrese u Bračevcu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao krem kratke hlače, svijetloplavu majicu kratkih rukava i bijele tenisice. 

Barbara Ivanković

nestali.hr

Barbara Ivanković (17) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. 

Barbara se u subotu, 25. srpnja udaljila s adrese u Puli, Boškovićev uspon 6 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Krešimir Gabrilo

Krešimir Gabrilo (42) je visok 193 cenitmetra, ima kestenjastu kosu i oči. Ima okruglo lice i slabije je tjelesne građe. 

Krešimir se udaljio iz obiteljske kuće u Dicmu. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Tomo Đunđuš

nestali.hr

Tomo Đunđuš je visok 180 centimetara, ima sijedu kosu (čeona ćelavost), ima brkove, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. 

Tomo se u ponedjeljak, 27. srpnja udaljio s adrese u Sv. Ivanu Zelini, Gornje Orešje 97 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, bijelu košulju dugih rukava, maslinastozelenu vestu i crne cipele. 

Davorka Deronja

Davorka Deronja (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu izrazito dugu kosu, smeđe oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. 

Davorka se u petak, 24. srpnja udaljila s adrese u Omišlju, Homutno bb u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"