• Članak
  • Komentari 431
  • Lokacija
  • Share 889
  • Tweet5

Kraj Čakovca: Pitbul je ugrizao dječaka (11) za međunožje

U Pribislavcu kraj Čakovca pitbul je napao mališana dok se vraćao kući. Srećko (11) je sav krvav dotrčao do kuće. Urlao je od boli. Opasni pitbul i ranije je napadao

Srijeda, 27. 2. 2013. u 16:54    Piše: Zinka Čižmešija

U Pribislavcu kraj Čakovca pitbul je napao mališana dok se vraćao kući. Srećko (11) je sav krvav dotrčao do kuće. Urlao je od boli. Opasni pitbul, koji je i prije napadao stanovnike romskog naselja, istrčao je iz dvorišta i ozlijedio dijete.

- Moj sin ima bruh i ne znamo što će biti s njim. Vraćao se kući od šogora kad ga je pas napao. Vlasnik psa ima puno dvorište pasa, a tog pitbula se svi boje - rekao je Srećkov otac Milan (38), koji sa suprugom i dvanaestero djece živi od socijalne pomoći. Srećko je učenik Centra za odgoj i obrazovanje u Čakovcu i uči po prilagođenom programu. Mještani kažu da je agresivni pas nekoliko puta presretao mještane naselja te da ljudi u strahu prolaze ispred dvorišta. Iako se strahovalo od težih ozljeda, dječak ima samo ogrebotine.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: pitbul, napad, dječak

Izdvojeni komentari 431 komentara Pogledaj sve komentare
27.02.2013., 17:08

rea_lea: Osim ove tragedije moram napomenuti da Pribislavec nije ROMSKO SELO...!! Ta djeca su tolko "kulturana" da vas gadaju kamenjem kad idete po ulici.... naravno da mi je zao decka ali mi je vise puna kapa ti "roma" i njihovih prava!!!

27.02.2013., 17:20

sjeverna: A zašto mještani romskog naselja nisu rekli kako njihova dijeca na putu kući maltretiraju životinje?? Moj pas je izrazito miroljubiv i nikad nikoga nije napao, ali ako priđe neko od roma do ograde, on je divlji; a zašto?- kad je bio mali romi koji su obilazili po kućama i prosili, počeli su ga cipelariti meni pred očima u mom dvorištu, bez da im je psić išta učinio... I nikome ništa, jer zbog njihovih prava nemožeš ga tužit, niti prijavit jer je to diskriminacija... SRAMOTA- a ne diskriminacija!... prikaži sve

27.02.2013., 17:08

branchwarren: ne postoji loš pas, samo loš vlasnik!!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar