Obavijesti

News

Komentari 4

Lopov (29) uz pomagača krao mobitele, alkohol, cigarete...

Lopov (29) uz pomagača krao mobitele, alkohol, cigarete...
1

Zabilježeno je 14 teških krađa i krađa, počinjenih u zadnje vrijeme na brodskom i novogradiškom području. Za navedena djela tereti se sedam mladića i djevojaka

VIDEO

Čak 14 slučajeva teških krađa i krađa, počinjenih u zadnje vrijeme na brodskom i novogradiškom području, u srijedu dovršenjem kriminalističkih istraživanja riješila je policija u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. Za teške krađe i krađe policija tereti sedam mladića i djevojaka, od kojih su neki recidivisti a neki se prvi puta "pojavljuju" u policijskoj evidenciji kao provalnici i kradljivci. 

Krali su sve do čega su stigli, od robe u trgovinama i kioscima do cigareta, mobitela, pića, odjeće, novca iz kasa i caffe-aparata pa čak i nadzorne kamere.

Za čak sedam teških krađa policija tereti 29-godišnjaka s područja Nove Gradiške. Provaljivao je u kioske i trgovine u Novoj Gradiški, Novoj Kapeli i Cerniku. Ukrao je 2800 kutija cigareta, 6 mobitela, tablet, pića, duhan, itd. Uhićen je 25. kolovoza navečer pri provali u kiosk u Novoj Gradiški. Kako se radi o "ponavljaču" u tom području kaznenih djela predan je u pritvor i čeka odluku nadležnog suda. Kazneno će odgovarati i njegov pomagač (19).  

Za tri teške krađe policija će kazneno prijaviti i djevojku(18) i mladića (21) iz Slavonskog Broda. Oboje su uhićeni 25. kolovoza oko 19 sati u pokušaju krađe u jednoj trgovini gdje ih je zaštitar zadržao do dolaska policije. Mladić je kazneno prijavljen za tri, a 18-godišnjakinja za dva kaznena djela krađe. Iz tri trgovine u Brodu ukrali su više od 40 komada parfema, sportsku odjeću i odjeću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Isti 21-godišnjak noću s 24. na 25. kolovoza provalio je u trgovinu i kiosk otuđivši 1000 kuna iz blagajne i aparata za kavu i cigarete, a djevojka(18) je počinila sama još dvije teške krađe. 

Policija  će kazneno prijaviti i 19-godišnjaka i 21-godišnjaka iz Broda jer su s 24. na 25. kolovoza u Relkovićevoj ulici u Brodu s jedne trgovine otuđili nadzornu kameru. Ukupna materijalna šteta počinjena u svih ovih 14 teških krađa i krađa, kažu u PU, veća je od 150.000 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a