Obavijesti

News

Komentari 108

'Ne mogu više, već treći put su mi ukrali volan iz automobila'

'Ne mogu više, već treći put su mi ukrali volan iz automobila'
1

NOĆU ČUVAJU GARAŽU: Stanari zgrada u zagrebačkom Pavlenskom putu ne spavaju. Svaki mjesec iz garaže lopovi ukradu auto, volane, gume ili navigaciju

VIDEO

Mislio sam da mi je auto u podzemnoj garaži siguran, a već su mi dvaput ukrali volan iz VW Pola, požalio nam se jedan od stanara Pavlenskog puta u Zagrebu.

Nije on jedini koji muku muči s upornim kradljivcima automobila i dijelova. Na toj adresi u siječnju, ožujku i travnju ove godine policija je zabilježila jednu krađu i pokušaj krađe automobila. Lopovi su već tri puta provalili u vozila i odnijeli dva volana, navigacijski uređaj, a jednom su skinuli sva četiri kotača i pobjegli. 

Lani su stanari policiji prijavili tri krađe automobila te četiri provale. Do danas nisu uhitili počinitelja nijedne krađe niti pronašli otuđena vozila. Stanari su očajni, žive u panici te noću ustaju i spuštaju se u garažu kako bi provjerili jesu li im automobili i svi dijelovi na mjestu. Od policije su praktički dignuli ruke.

- Volan su mi prvi put ukrali lani. Ta stvar košta 8000 kuna. Ušli su jedne noći u auto bez obijanja. Očito je riječ o profesionalcima. Policija je došla, izvršila očevid, izrazila čuđenje kako je takvo nešto moguće i otišla. Nikad ništa nisu našli - jadao se čitatelj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad su mu ove godine ponovno ukrali volan, krađu nije ni prijavio policiji. Svjestan je, kaže, da je dva sata na očevidu gubitak vremena.

- Policija je svaki dan u kvartu, ali ne da lovi lopove nego zato da naplaćuje kazne vozačima koji ne poštuju nedavno uvedenu zabranu skretanja i prelaze preko pune crte. To je, dakako, puno lakše - ogorčen je čitatelj. 

Jedan od oštećenih je i policajac, koji je navodno imao policijsku oznaku na vozilu, no lopove ni to nije spriječilo. Prije dva tjedna ukrali su volan i navigaciju iz VW Passata. Stanari su raspravljali i o postavljanju videonadzora. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina