Obavijesti

News

Komentari 25

Nestalog Antonija Kovačića iz Hrvatske pronašli u Brčkom

Nestalog Antonija Kovačića iz Hrvatske pronašli u Brčkom
1

Nazvao me prijatelj i rekao mi da je našao Antonija u Brčkom. On je dobro i uspio sam kratko razgovarati s njim. Nije mi rekao zašto je otišao od kuće - kaže otac

VIDEO

Višednevna potraga za nestalim Antonijom Kovačićem konačno je završena nakon što je on pronađen u Brčkom. Potvrdio je to za portal Klix.ba njegov otac Mladen Kovačić koji se trenutno nalazi u Sarajevu.

 - Nazvao me je moj prijatelj i rekao mi da je našao Antonija u Brčkom. On je dobro i uspio sam kratko razgovarati s njim. Nije mi rekao zašto je otišao od kuće ali sada mi je najvažnije da je on na sigurnom, rekao je Kovačić.

Naglasio je da je njegov prijatelj odveo Antonija u policijsku postaju u Brčkom kako bi se ispoštovala procedura i prijavio pronalazak dječaka.

Dječak je kuću napustio 25. ožujka, a granicu je prešao u mjestu Gunja kod Brčkog. U Tuzli je viđen 25. ožujka oko 13 sati, da bi zatim stigao u Sarajevo. Još uvijek nisu poznati razlozi zašto je pobjegao od kuće.

Ocu je ranije govorio kako bi želio živjeti i raditi u Sarajevu, ali je maloljetan, pa je MUP Republike Hrvatske u suradnji s Interpolom raspisao međunarodnu tjeralicu za dječakom, koji će se nakon tjedan dana obilaženje Bosne, vratiti kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca