Obavijesti

News

Komentari 350

Nizozemcu liječnici ugradili tri pločice i operirali su mu nos

Nizozemcu liječnici ugradili tri pločice i operirali su mu nos
6

Michaela Rollemana (38) pretukli su u Poreču u nedjelju. Nakon dvije operacije sam je napustio riječku bolnicu. Nedugo nakon toga on i obitelj su otputovali iz Hrvatske

VIDEO

Samo je  odmahnuo rukom i sjeo u automobil u pratnji žene i djece. Odjurili su s parkirališta riječke bolnice u četvrtak oko 12 sati.

Nedugo nakon toga otputovali su iz Hrvatske. Nizozemcu su naši liječnici ugradili tri metalne pločice u čeljust, imao je dvostruki prijelom nosa, čeone kosti i potres mozga.

Podsjećamo, on je sa suprugom i četvero djece došao na večeru u restoran Bijeli san u Poreču. Nakon svađe s konobarima došlo je i do žestoke tučnjave. Gosti su vidjeli kako konobar Hajdin Bilali (23) drži bokser, a dva konobara su ga cipelarila. DORH je u četvrtak ispitao Bilalija i nisu našli elemente po kojima bi ga zadržali u pritvoru. To je oštro osudio gotovo cijeli Poreč, dan nakon što ga ni policija nije zadržala u pritvoru.

I nizozemska počasna konzulica u Hrvatskoj ogorčena je brutalnim premlaćivanjem.

- Užasno je to, i nema se što puno komentirati. Moramo biti tolerantniji. Takvo što u jednoj turističkoj zemlji se ne smije dogoditi - rekla je Vanda Poščić, počasna konzulica Nizozemske u Opatiji.

I porečki gradonačelnik Edi Štifatić najoštrije je osudio incident i rekao da će razmotriti oduzimanje terase ugostitelju Bilaliju. Porečani su i dalje u strahu te je premlaćivanje i dalje glavna tema. Obitelj Bilali je preko odvjetnika poručila da im je jako žao i da su spremni pokriti sve troškove.

Hajdin Bilali: Još sam u šoku, neugodno mi je, ispričavam se 

Još sam uvijek u šoku i neopisivo mi je neugodno zbog svega što se dogodilo, no, molim vas, pokušajte me razumjeti, protiv mene se vodi kazneni postupak i ne smijem davati nikakve izjave o samom događaju. Nisam nasilnik, to nije moj način života i zbog svega što se dogodilo jako se ispričavam ponajprije gospodinu Rollemanu i njegovoj obitelji, a potom svima ostalima, gostima, kolegama, građanima Poreča, grada gdje sam rođen odrastao i školovao se, rekao je za Večernji list Hajdin Bilali (23)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 350
VIDEO

UŽIVO Rafalei  slijeću na Pleso
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Rafalei slijeću na Pleso

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa