Obavijesti

News

Komentari 38

Nova snimka: 'Gradonačelnik je naložio zamjenu zemljišta...'

Nova snimka: 'Gradonačelnik je naložio zamjenu zemljišta...'
4

Televizija N1 objavila je novu snimku iskaza iz afere Agram u kojoj je osumnjičen i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a odnosi se na dio sa zamjenom zemljišta

VIDEO

Televizija N1 objavila je novu snimku iskaza iz afere Agram u kojoj je osumnjičen i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a odnosi se na dio sa zamjenom zemljišta.

Na pitanje čija je ideja bila zamjena zemljišta između Grada Zagreba i Bramgrada, pročelnica Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Ines Bravić je kazala "isključivo od gradonačelnika". 

- Upravo je on htio smiriti svjetinu koja se događala na Ivekovićevoj ulici i zapravo osigurati gradnju investitoru - kazala je Bravić te dodala kako je to bilo doba "kada je gradnja u gradu opet zaživjela". 

- Od 2005. do 2008. je bilo zlatno doba kada se gradilo u gradu - rekla je Bravić.

-  Nakana, namjera i nalog da se ide u zamjenu nekretnina, osigura i oslobodi park i ne uništi tvrtku, u smislu da joj se omogući neka druga gradnja, je bila isključivo gradonačelnikova - kazala je Bravić.

Screenshot/N1

 - Što se tiče troškova, mi pravnici se nikada nismo bavili računicom - kazala je u iskazu Koraljka Rožanković Uremović, načelnica Odjela za pravne poslove Gradskog ureda za imovinu.

- Konkretno sam radila na spisu i nikada se nisam bavila računicama. Imali smo službu koja je radila računice. Ovo je bio specifičan predmet. Nalog je išao od gradonačelnika da se to riješi. Taj nalog nikad nisam osobno primila jer sam možda dva puta vidjela gradonačelnika osobno - kazala je Rožanković Uremović.

Screenshot/N1

Snimku možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca