• Članak
  • Komentari 206
  • Lokacija
  • Share 24
  • Tweet9

Novosađanin je vlasnik dresa kojeg su pronašli kraj Selene?

Konobari iz jednog kafića u Splitu su za Slobodnu Dalmaciju ispričali kako je kod njih dolazio muškarac iz Novog Sada nadimka Reksi. Često je nosio Milanov dres

Srijeda, 12. 9. 2012. u 09:06    Piše: 24sata

Dres talijanskog kluba Milana, kojeg su našli u krvavom ruksaku na splitskom Marjanu, navodno je pripadao muškarcu iz Novog Sada, doznaje Slobodna Dalmacija. Prema priči konobara s područja Splita muškarac je cijelo ljeto zalazio u njegov lokal. Novosađanin je star između 40 i 45 godina, crne je puti i kose, a visok je oko 175 centimetara. 

Po Splitu se vozio u metalik sivoj Škodi Octaviji, karavanskoj verziji, novosadskih registracija. U kafić je često dolazio odjeven u dres Milana, sličan onome kojeg su našli u ruksaku koji je bio u blizini tijela ubijene Selene Margarit Graciano Macedo iz Meksika. Na leđima dresa nije bilo ime nogometaša tog kluba već neki nadimak. Muškarcu je navodno nadimak Reksi.

Podsjetimo, policija je prije nekoliko dana u javnosti objavila fotografije dresa nađenog u krvavom ruksaku o čemu je prvi pisao 24sata. Na poleđini dresa također je bio nečiji nadimak. Pisalo je: REK_I. 

Jedan od zaposlenika lokala u kojeg je Novosađanin zalazio kaže kako je muškarac dolazio u jutarnjim satima te se kupao na obližnjim plažama na području Bačvice-Firule. Uz sebe je uvijek imao dosta novca u različitim valutama i nekoliko mobitela. Zanimljivo, konobar tvrdi da muškarca nakon ubojstva Selene, više nije vidio.

Navodno su policijski istražitelji u kafiću pronašli ispise nekoliko računa koje je Novosađanin platio karticom. 

Splitska policija još nije komentirala ove navode. 

Vezani članci:

Pročitajte više vijesti u specijalu Ubojstvo Selene Macedo.

Tagovi: ubojstvo, meksikanka, ubojica, split, selene margarit graciano macedo, novosađanin, marjan, dres

Izdvojeni komentari 206 komentara Pogledaj sve komentare
12.09.2012., 09:37

nniixx: Ma nije bitno koje je nacionalnosti , bitno je da se taj bolesnik uhvati .

12.09.2012., 09:32

maryan: nadam se da će ga uskoro privesti i osuditi za ono što je učinio, al svaka kazna je mala jer on je uništio jedan mladi život i živote njene obitelji. Počivala u miru!

12.09.2012., 09:54

Najob Tavroh: Ovo je strašan zločin koji je bacio odvratnu mrlju na Grad Split, naš turizam općenito a najvažnije od svega je to što je ugašen jedan mladi život i nanesena neizmjerna bol obitelji ubijene. Ne postoji dovoljno velika kazna za onoga tko je taj zločin napravio, bio to hrvat, srbin ili netko treći. U ovom slučaju to nije bitno - jer se radi o zvijeri a ne o čovjeku!

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar