Obavijesti

News

Komentari 461

Ostavila potresnu poruku na Facebooku i nestala sa sinom

Ostavila potresnu poruku na Facebooku i nestala sa sinom
8

Međimurje: Otac djeteta je u grupi na Facebooku objavio kako su mu supruga i sin u noći na ponedjeljak nestali te je o svemu obavijestio policiju koja ih sada traži

VIDEO

>>> Najnovije informacije

Policija je večeras obustavila potragu. Nisu pronašli Ivanu Fogadić (29) i njezinog sina Patrika (5). U utorak se nastavlja potraga.

Muškarac iz Međimurja u Facebook grupi 'Čakovčanke i Čakovčanci' zatražio je pomoć u pronalasku žene i djeteta koji su nestali u noći na ponedjeljak oko 2 sata ujutro. Napisao je kako je sve prijavio policiji te dodao da su mu supruga i sin otišli u metalik plavoj Opel Astri

Radi se o 29-godišnjoj Ivani Fogadić i njezinom 5-godišnjem sinu Patriku iz Totovca. Posljednji put viđeni su u nedjelju na adresi prebivališta. U kasnim večernjim satima udaljili su se u Opel Astri plave boje, registarskih oznaka ČK 783-GC. Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok je Patrik visok oko 120 cm, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose, objavila je međimurska policija.

Ivana je prije odlaska mužu ostavila pismo na Facebooku. 

- Kada sve skupa sagledam, shvatim da zapravo jedina dobra „stvar“ koju si u životu napravio je naš sin, zapravo moj sin (s obzirom da si ga tek unazad godinu dana počeo primjećivati).

Znam da si sad izgubljen i da misliš kako sam poremećena (trebam se liječiti ići psihijatru i ostale slatke riječi koje si mi znao uputiti) i da ne znaš što bi prvo učinio, ali ne brini uvijek će se naći neka flaša sa strane, barem to znaš nanjušiti na kilometre...

Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, sje..t će te gore nego prvi put.... jer je vježbao. Sorry stari potrošio si sve svoje šanse.

Želim ti lijep život, nadam se da ćeš naći nekoga tko će biti sretan uz takav šljam od „čovjeka“ .... (i da lijepo se provedi na godišnjem)

I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mjesto, bolje za mene!

Moja jedina SREĆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju.... Njemu će tamo biti puno puno bolje!

Znajte da budete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, promatrati vas i smijati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi i zna - stoji u poruci.

Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 461
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa