Obavijesti

News

Komentari 24

Oteli ugostitelja, mučili su ga i gurali mu cijev puške u usta?

U policiju je došao 28-godišnji Riječanin, koji se bavi ugostiteljstvom i prijavio da su ga trojica muškaraca oteli, zatočili i mučili. Policija je uhitila dvojicu. Trećeg traže

VIDEO

Primorsko-goranska policija izvijestila je o prijavljenom slučaju otmice i iznude. U policiju je došao 28-godišnji Riječanin, koji se bavi ugostiteljstvom u Opatiji, i prijavio da su ga u periodu 20. i 21. siječnja trojica muškaraca oteli, zatočili i mučili. Policija je odmah po primitku optužbi pokrenula akciju i uhitila dvojicu, dok za trećim još tragaju.

- Kriminalističko istraživanje još traje, još se moraju obaviti neke radnje kako bismo bili spremni za objavu je li uhićen i treći počinitelj – rekla je u srijedu Ankica Kolić, glasnogovornica Primorsko-goranske policije. Uhićeni su Kristijan Daka i Nikola Božić koji su, sumnja policija, oteli B. Š. (28) i odveli ga u kuću trećeg osumnjičenog na Viškovu. Tamo su ga, sumnja se, vezali lisicama, tukli i mučili, navodno su mu gurali cijev nabijene puške u usta. Ugostitelj iz Opatije tvrdi da im je uspio pobjeći vezan lisicama.  

Nagađa se da je kao razlog napada u pitanju iznuda te da su otmičar od ugostitelja tražili iznos od 60 tisuća eura koje im je on navodno ostao dužan, spominje se trgovina drogom i prostitucija.

U srijedu cijela Opatija bruji o misterioznom mladom ugostitelju kojeg su oteli i mučili, ali nitko ne zna o kome se točno radi. Neslužbeno smo saznali da je mladi ugostitelj prije nekog vremena vodio kafić X Bar (bivši Barbarosa bar) u Opatiji, no više ga ne vodi, a zanimljivo je da su se u tom kafiću priređivala gledanja natjecanja članova Opatija Fight Cluba, u kojem trenira jedan od napadača, Nikola Božić.

Uhićeni Kristijan Daka je otprije poznat po svom kriminalnom dosjeu. Tako je na Županijskom sudu u Rijeci osuđen na godinu i pol zatvora, jer je 2003. godine zajedno sa Suadom Keserovićem silovao maloljetnicu na riječkim Srdočima. Djevojku su napastovali uz prijetnju lažnim pištoljem. Njegov kompanjon Keserović, tada je bio maloljetan, a u javnosti je poznat i po pucnjavi u Jušićima u kojoj je ubijen njegov brat Alen, nakon što su izmlatili Dražena Vukšića. Kristijana Daku u lipnju 2007. godine brutalno je pretuklo navodno više počinitelja, a on je neko vrijeme nakon toga bio u komi. Na suđenju napadačima je tvrdio da ga je bokserom udario redar kafića Passage Rajko Stjelja, no nije mogao potvrditi jesu li ga tukli i dvojica optuženih Zoran Mirić i Nikola Šaponja. U tijeku je i sudski postupak u kojem se Daku tereti da je 2009. godine ukrao 120 tisuća kuna u Zagrebu. U ponedjeljak se trebao pojaviti na sudu, ali je izostao sa saslušanja. 

Članovi najuže Dakine obitelji žive u New Yorku, a on živi u Matuljima, ne zna se čime se bavi. 

Nikola Božić trenira boks u Opatija Fight Clubu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa