• Članak
  • Komentari 1
  • Share 14
  • Tweet

Pazin: Zbog nevremena urušio se krov, jedan čovjek ozlijeđen

U nevremenu je ozlijeđen jedan čovjek u Ruhcima kraj Pazina. Krov kuće se urušio, a čovjek je ostao zatrpan pod ruševinama. Centar 112 je zaprimio nekoliko dojava

Petak, 24. 12. 2010. u 09:51    Piše: Đurđica Sarjanović

Županijski centar 112 je u noći na petak zaprimio više dojava građana s područja Pazina, Poreča, Pule i Umaga o jakom vjetru koji je rušio telefonske stupove i drveće. U nevremenu je ozlijeđen jedan čovjek u Ruhcima kraj Pazina. Krov kuće se urušio, a čovjek je ostao zatrpan pod ruševinama. Izvukli su ga te prevezli u Opću bolnicu u Puli. 

Drveće je zapriječilo nekoliko cesta, a oštetio se i električni kabel u Poreču, piše iPress. Djelatnici Javne vatrogasne postrojbe, Istarskih cesta i T-coma su tijekom noći bili na intervencijama. Zbog jakog juga se more prelilo preko nekoliko cesta na istarskom području koje su bile zatvorene za promet.

Nevrijeme je pogodilo i Trogir, a građane je u petak ujutro dočekala poplavljena riva. U Kaštel Starom i Kaštel Novom puhao je jak vjetar, a valovi su bili visoki i do sedam metara. Jugo je u Kaštel Starom srušio lukobran, piše Jutarnji list. 

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: urušavanje, poplava, pazin, ozlijeđen, krov

Izdvojeni komentari 1 komentara Pogledaj sve komentare
24.12.2010., 11:18

Win32: Što se tiče vjetra,nekako me strah iduće godine,pogotovo ljeta...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar