Obavijesti

News

Komentari 59

Pogledajte video: Stan nakon eksplozije potpuno je izgorio

Pogledajte video: Stan nakon eksplozije potpuno je izgorio
4

U velikogoričkom Cvjetnom naselju u noći na nedjelju odjeknula je eksplozija na trećem katu stambene zgrade. U stanu je buknuo požar. Jedan čovjek je ozlijeđen

VIDEO

Spavao sam, a onda me je probudila snažna eksplozija. Kroz prozor sam vidio da iz stana u susjednoj zgradi suklja vatra, kazao nam je čitatelj.

U Ulici Cvjetno naselje u Velikoj Gorici u noći na nedjelju oko 2.20 sati eksplodirao je plin iz boce u stanu na trećem katu stambene zgrade. Nastala vatra zahvatila je cijeli stan te se proširila i oštetila nekoliko susjednih stanova.

- Eksplodiralo je poput bombe. Pogledao sam kroz prozor a onda sam vidio golem plamen koji je sukljao iz gorućeg stana. Bilo me je strah buktinje. Uplašeni susjedi sjurili su se u pidžamama iz zgrade - kaže čitatelj koji je fotografirao požar stana. Silina udara izbila je prozore stana i porazbijala stakla. Komadići su letjeli tridesetak metara dalje i sreća je da u to vrijeme nitko nije prolazio blizu zgrade. Krhotine su oštetile i nekoliko automobila. Brzo su stigli vatrogasci te su pomogli evakuirati stanare iz zgrade.

- Bila sam budna, a kad je eksplodiralo, sve se zatreslo. Prvo sam mislila da je grom udario, no onda sam čula ljude kako trče niz stubište. Svi stanari su izašli za tri minute - ispričala nam je čitateljica koja živi kat ispod stana u kojem je, navodno, eksplodirao plin.

Stan koji je gorio potpuno je uništen, a oštećen je i krov stambene zgrade koji je postavljen prije tri mjeseca. U požaru koji je nakon eksplozije zahvatio stan, muškarac (29) je teško ozlijeđen. Odvezli su ga u Kliniku za traumatologiju gdje se liječnici bore za njegov život. Opečeno mu je gotovo cijelo tijelo. Policija je cijeli dan radila očevid i istraživala uzroke nesreće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"