• Članak
  • Komentari 6
  • Lokacija
  • Share 21
  • Tweet1

Pokušali isprazniti bankomat Zabe nepoznatim eksplozivom

Pljačkaš nije uspio ukrasti novac iz bankomata. Snimile su ga nadzorne kamere trgovine. Imao je crnu jaknu i svijetle traperice. Lice je sakrio kapom fantomkom

Ponedjeljak, 03. 10. 2011. u 09:12    Piše: Marcela Bratović
Pokušali isprazniti bankomat Zabe nepoznatim eksplozivom M. Prpić/PXL Pljačka nije uspjela

Strašno je puknulo! Pomislila sam da je plinska boca eksplodirala, pričala je Zagrepčanka u trgovini Devetka u Ulici Ante Topića Mimare. I njezini susjedi su raspravljali o eksploziji u noći na ponedjeljak oko četiri sata.

- Lopov je pokušao opljačkati bankomat Zagrebačke banke - objašnjavala je kupcima prodavačica. Snimile su ga nadzorne kamere njezine trgovine.

- Imao je crnu jaknu i svijetle traperice. Nosio je fantomku - ispričala je prodavačica, koja je vidjela snimku. Lopova je kamera snimila kako prolazi ispred vrata trgovine. Vukao je nekakav kabel, ali što je s njime radio prodavačica ne zna, jer kamera ne snima bankomat.

- Izgleda da je eksploziv stavio u ove nosače vrata bankomata - objasnila je. Unatoč pomagalima, pljačka nije uspjela te je lopov pobjegao bez plijena. Policija je uzela snimke nadzornih kamera.

1. Postavio eksploziv

Neuspješni lopov je eksploziv najvjerojatnije postavio na nosače vrata bankomata.

2. Probudio naselje

Do bankomata je dovukao kabel, koji mu je očigledno pomogao da aktivira eksplozivnu napravu.

3. Uplašili ga alarmi

Nakon što je eksplozija odjeknula upalili su se alarmi na autima pa se lopov uplašio i pobjegao.

Pročitajte više vijesti iz rubrike Crna kronika.

Tagovi: eksploziv, bankomat, alarm

Izdvojeni komentari 6 komentara Pogledaj sve komentare
03.10.2011., 10:14

tiktak: Ide zima

03.10.2011., 10:57

JunFan: "Stanari Mimarine ulice uvjereni su kako je bilo samo pitanje vremena kada će bankomat biti opljačkan jer stoji na ulici, i prema njihovom mišljenju na idealnoj je lokaciji za sve potencijalne pljačkaše" - Nisam znao da tamo žive HDZ-ovci.

03.10.2011., 10:32

picuskin: To mora da su očajni HDZ-ovci,ponestalo im objekata pljačke pa se okrenuli automatima.To je kao da vampir u krizi siše tampon da bi se zadovoljio.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar