Obavijesti

News

Komentari 224

Policija privela dečka ubijene Slavonke, ugušio ju je plahtom

Tijelo Silvane Nekić (44) pronašli su roditelji u stanu na Vrbiku. Zadnji put je viđena prošlog četvrtka kako ulazi u neboder s muškarcem, njezinim dečkom M.B. (42)

VIDEO

Policija je u srijedu kasno navečer privela M.B. (42) zbog sumnje da je ubio Silvanu Nekić (44) na zagrebačkom Vrbiku. 

Muškarac, inače Silvanin dečko koji radi kao zaštitar, je navodno ženu srušio na krevet te joj rukama i posteljinom zatvorio usta. Potom ju je gušio sve dok nije prestala disati.

Tijelo pronašli roditelji

Tijelo Silvane Nekić iz Slavonije u ponedjeljak oko 13 sati našli su njezini roditelji u stanu na zagrebačkom Vrbiku. Ležala je na krevetu i bila prekrivena dekama. Policija je stigla odmah i počela očevid. Kako je tijelo bilo u poluraspadnutom stanju, prevezli su ga na Zavod za sudsku medicinu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Silvana je posljednjih deset godina živjela na Vrbiku kao podstanarka u tzv. "raketama". U Zagrebu je završila elektrotehnički fakultet i zaposlila se. Bila je u vezi sa uhićenim zaštitarom.

Zadnji put viđena prošli četvrtak

Snimke nadzorne kamere iz haustora zabilježile su da je prošlog četvrtka u 20 sati Silvana ušla u stan u pratnji visokog, krupnog muškarca, nagađa se njezina dečka. Pola sata kasnije, muškarac je izjurio iz Silvanina stana i napustio zgradu.

Otada je nitko nije vidio. Njeno nejavljanje na telefon i mobitel zabrinulo je roditelje, Milicu i Dušana. Nakon besanog i predugog vikenda, koji se činio kao vječnost, sjeli su na vlak i doputovali u Zagreb, kako bi provjerili što im je s kćeri.

Silvanina sestra je rekla da je 12 sati nakon što je zadnji put viđena kako ulazi u stan, nazvao muškarac i rekao da je Silvana završila u bolnici zbog zuba, te da joj je mobitel na servisu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti