Obavijesti

News

Komentari 19

Protekli tjedan nestalo 12 ljudi, od čega je osam maloljetnika

Protekli tjedan nestalo 12 ljudi, od čega je osam maloljetnika
8

Nestanak svih 12 ljudi prijavljen je na stranici nestal.hr, a policija moli da im se svi koji imaju informacije o nestalima jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192

VIDEO

U proteklih tjedan dana nestalo je 12 ljudi, a njihov nestanak prijavljen je na stranici nestali.hr. Policija moli da im se svi koji imaju informacije o nestalima jave u najbližu policijsku postaju ili na broj 192.

Ana Belić (16) nestala je 4. veljače iz Čakovca kada je otišla s adrese Ivana Meštrovića 32. Visoka je 164 centimetra. Ima kestenjaste oči, ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, sive tajice i tenisice. 

Mile Brakus (60) nestao je 7. veljače s osječke adrese K. A. Stepinca 4. Visok je 159 centimetara, ima smeđu kosu i tjemenu čelavost, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđe hlače, crne cipele, smeđu jaknu i smeđu košulju. 

Marko Đurić (55) nestao je 2. veljače iz Letovanića. U subotu se vraćao pješice u vikendicu i otada mu se gubi svaki trag.  Visok je 192 centimetra, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Damir Ignac (17) nestao je 3. veljače s adrese Pahinsko 6 u Ivanecu. Ima tamne oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe, a ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Chanel-Lela Medved (17) nestala je 1. veljače s adrese Putjane 20 u Čakovcu.  Visoka je 176 centimetra, ima kestenjastu kosu i oči. Okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. Na bradi ima piercing, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivi kaput, plave traperice i crne čizme.   

Maja Radoš (16) nestala je 31. siječnja s adrese Kukuljevićeva 11 u Zagrebu. Visoka je 170 centimetara, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste velike oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičaste hlače i sivu vestu s krznom. 

Nenad Perica (36) nestao je 2. veljače s adrese Gustava Krkleca 20 u Zagrebu. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Vozi automobil Mazda 323, a u trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu, tamnozelene hlače i bijele tenisice. 

Slaven Čubela (31) nestao je 5. veljače iz Ražanca. Otišao je u Zadar kako bi se prijavio na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i od tada se nije vratio. Visok je 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na trbuhu ima tetovažu "Blut Rauch". Ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Mario Miletić (16) nestao je 4. veljače s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku.  Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i  srednje je tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka. 

Barbara Bačak (15)  nestala je 31. siječnja s adrese Kukuljevićeva 11 u Zagrebu. Visoka je 173 centimetra, ima crnu ravnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crne tajice i gornji bijeli dio trenirke s kapuljačom. 

Stiven Amić (15) nestao je 5. veljače s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a ne zna se u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Damir Amić (17) nestao je 5. veljače s adrese Vinkovačka cesta 61 u Osijeku. Visok je 172 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe, a ne zna se što je nosio na sebi u vrijeme nestanka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu