Obavijesti

News

Komentari 113

Pula: Otac i sin (2,5) nastradali na pješačkom, dijete u komi

Auto u desnoj traci se zaustavio na pješačkom prijelazu da ih propusti, ali Fiat Punto koji je bio u lijevoj nije. Naletio je na njih i odbacio ih desetak metara dalje

VIDEO

Na oca (29) i njegovog sina od oko dvije i pol godine naletio je na pješačkom prijelazu u Puli automobil Fiat Punto. Oboje su teško ozlijeđeni. Dijete je u stanju kome prevezeno u riječki KBC, a otac zadržan na liječenju u pulskoj Općoj bolnici, javlja Glas Istre

Prema izjavama svjedoka otac i sin prelazili su u srijedu oko 14 sati kolnik na pješačkom prijelazu. Navodno se automobil koji je dolazio iz pravca Verudele i kretao desnom trakom zaustavio da ih propusti, ali se Fiat Punto koji se kretao u istom pravcu, ali lijevom trakom, nastavio kretati te je naletio na oca i sina odbacivši ih desetak metara. Vozač Fiata je navodno 60-godišnji muškarac, koji je u automobilu bio sa suvozačicom. Svjedoci tvrde da je nakon nesreće bio u stanju šoka.

Vinko Brčić (80), umirovljenik koji živi u kući u neposrednoj blizini tragične nesreće rekao je za Glas Istre da je prizor bio strašan. 

- Još sam pod dojmom. Prvi sam došao tamo jer sam bio tu u dvorištu i čuo tup udarac. Izašao sam iz dvorišta i vidio oca kako kleči i doziva nekoga. Poslije sam pod njim vidio dijete koje nije davalo nikakve znakove života. Otac je imao ozljedu na glavi, čuo sam da ni dijete ni otac nisu dobro - kaže Brčić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodaje kako on smatra da je Grad Pula kriv za nesreću jer se godinama ništa ne poduzima da bi na tom četverotračnom kolniku promet bio sigurniji.

- Grade se kružni tokovi svagdje gdje ne treba, a ovdje gdje treba ne. Godinama upozoravamo da bi se tu nešto trebalo napraviti, jer su prometne nesreće česte. Sjećam se barem troje smrtno stradalih. Da su barem semafore stavili! Ovdje automobili jure - rekao je Brčić. 

Iz Opće bolnice Pula potvrdili su kako se radi o teškim ozljedama, ali će više informacija biti poznato tek u četvrtak ujutro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...