Obavijesti

News

Komentari 190

Tragičan nalet vlaka na kombi: Djeca u vlaku vrištala i plakala

Tragičan nalet vlaka na kombi: Djeca u vlaku vrištala i plakala
9

U naletu vlaka kod Pule vozač kombija je poginuo na mjestu. U vlaku je bilo stotinjak djece koja su putovala u školu. Srećom, nisu ozlijeđena, ali su u šoku

VIDEO

U petak oko 7.20 sati vlak s dva putnička vagona naletio je na mali dostavni automobil na samom ulazu u Pulu, u blizini Mercatora. Od siline udara vozač auta je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, potvrdila je PU istarska. Navodno ga vlak gurao 200 metara.

Iako se prvotno spominjalo da je u vlaku bilo dvadesetak djece koja su iz Buzeta išla u školu u Pulu, ispostavilo se da ih je bilo stotinjak. srećom, nitko od njih nije ozlijeđen. 

Poginuo je F.M. (54) iz Pule koji je radio u trgovini Chemotehna.

'Čuli smo dva jaka udarca, neka su djeca počela vrištati i plakati'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Čuli smo dva jaka udarca, mislili smo da je vlak iskočio iz tračnica i nekolicina djece počela je vrištati, neki su i plakali. Osjetili smo da vlak nešto gura. Vukao je vozilo sigurno 200-tinjak metara kada se zaustavio. Tada je kondukter došao do nas i rekao da ne izlazimo van i da pričekamo u vlaku. Nismo znali što se događa. Odjednom je počeo sukljati dim, a ubrzo nakon toga čuli smo zvukove sirene pulske hitne pomoći i vatrogasaca koji su brzo stigli - kazali su učenici srednje škole za turizam i ugostiteljstvo u Puli koji su to jutro krenuli u školu kao i svakog jutra. 

Kad su vatrogasci počeli bacati pjenu kako bi ugasili zadimljeno vozilo rekli su ipak učenicima da zbog prevencije izađu van. 

'Hitna pomoć je samo odmahnula glavom, nisu mogli ništa učiniti'

- Stajali smo i u nevjerici promatrali što se događa. Pola auta s vozačeve strane gotovo da nije bilo jer je vlak ušao skroz unutra. Vozač je ostao prikliješten i na mjestu preminuo. Nije bilo niti krvi. Hitna je samo odmahnula glavom i čekali su policiju jer nisu mogli ništa učiniti. Stajali smo tamo oko 30-ak minuta jer nismo imali kamo, a tada su po nas došla tri autobusa koja su nas prevezla u Pulu. U šoku smo i nismo išli u školu. Još nismo svjesni što se dogodilo. Tri godine putujemo ovim vlakom i nikad ništa slično nismo doživjeli - kazali su učenici. 

Na tom pružnom prijelazu nema rampe, već samo Andrijin križ. U tijeku je izvlačenje tijela preminulog. Vatrogasci režu lim vozila.

>>> Uskoro više...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.