Obavijesti

News

Komentari 433

Majka: Hvala ti sine što si spasio brata i vratio nam ga

Majka: Hvala ti sine što si spasio brata i vratio nam ga
16

Na sprovodu se okupilo oko tisuću ljudi. Brata Tomislava pridržavali su jer od šoka i tuge nije mogao sam hodati. Na trenutke je plakao, a na trenutke je grlio majku

VIDEO

Rodbina i prijatelji obitelji Turibak počeli su se prije 12 sati okupljati u stanu u naselju Špansko. 

Oko 12 sati ispred zgrade je stiglo vozilo Hitne pomoći. Kako je novinarima rekao Valent, ujak ubijenog Hrvoja, njegovom ocu je pozlilo i hitna je došla kako bi mu dali infuziju. Potvrdio je da je u stanu i Tomislav Turibak. 

Oko 13.20 sati okupljeni su se uputili prema groblju Miroševac. Svi su bili u crnini, osim Tomislava koji je obučen u bijelo. Na sprovodu koji je počeo u 15 sati okupilo se oko 1000 ljudi, a obitelj, prijatelji i poznanici su se od ubijenog studenta oprostili bijelim ružama. Brata Tomislava su pridržavala dva muškarca jer od šoka i tuge nije mogao sam hodati. Na trenutke je plakao, a na trenutke grlio majku.

Od sina se kroz plač oprostila i majka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Hrvoje, sine moj, otišao si, ostavio nas u našoj boli, ali hvala ti što si spasio svog brata, što si nam ga vratio. Budi mu uzor i budi mu zvijezda vodilja. Hrvoje, sine moj, volimo te, čekaj nas, vrlo emotivno je govorila majka. 

- Dragi Hrcko, govorim ti u ime svih prijatelja. Pogledaj samo koliko se ljudi tu skupilo. Uvijek si nas uspijevao nasmijati svojim šalama i spackama. Uvijek ćemo pamtiti tvoj smijeh i tvoju dobrotu. I dalje ćemo slaviti sve tvoje rođendane i odlaziti na viksu s tvojim zvučnicima. Obećajem ti da ćemo čuvati tvoju Angie. Uvijek si govorio da je ona tvoj anđeo, sad ti moraš biti njen. Nikad nisam mogao ni pomisliti da ću odijelo koje smo zajedno kupili za posao prvi put obući za tvoj sprovod. Hrvoje ne znaš ni sam koliko te svi volimo, rekao je jedan od njegovih prijatelja,  a govorio je i njegov prijatelj, student, u ime udruge Sepeus, kojoj je Hrvoje bio predsjednik.

Policija: Tomislav je i dalje osumnjičen

Iz ravnateljstva policije obavijestili su da su u slučaju ubojstva Hrvoja Turibaka (24) proveli izvide i krim istraživanje te su nakon toga podnijeli prijavu za ubojstvo protiv Tomislava Turibaka (22). 

Daljnji tijek istrage je u nadležnosti Županijskog državnog odvjetništva, a ukidanje pritvora i puštanje Tomislava Turibaka na slobodu ne znači da je prijava odbačena i da nije i dalje osumnjičen. Policija će, obavijestili su, dalje postupati po nalogu Županijskog državnog odvjetništva. 

Lea Čavić, Tomislavova braniteljica, za Dnevnik Nove TV je rekla kako je istraga tajna pa ju ne može komentirati. Dodala je da Tomislav plače te da mu je jako teško. 

Podsjetimo, policija je u ponedjeljak navečer podnijela prijavu protiv Tomislava Turibaka, kojem je nakon ispitivanja, tijekom kojeg nije priznao krivnju, određen pritvor od 48 sati. Tomislav je iz zatvora pušten u srijedu navečer jer prema stavu Županijskog državnog odvjetništva dokazi prikupljeni protiv njega nisu dovoljni za pokretanje kaznenog progona i zadržavanje u istražnom zatvoru. 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 433
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag