Obavijesti

News

Komentari 12

Sin nestalog brigadira: Nadam se da će se tata uskoro vratiti

Sin nestalog brigadira: Nadam se da će se tata uskoro vratiti
1

Supruga je posljednji put s njim pričala u utorak. Jure se javio na posao i rekao da neće doći raditi. Sin kaže kako ga je zvao u četvrtak i petak, ali mu se nije javio

VIDEO

Načelnik Odjela veze pri Glavnom stožeru Oružanih snaga, brigadir Jure Zadro (56) nestao je 22. travnja, a opsežna potraga vojne i civilne policije zasad je neuspješna. Zabrinuta obitelj stoga je odlučila uputiti apel za pomoć u pronalaženju nestalog časnika. 

- Oca sam posljednji put vidio u nedjelju 19. travnja kada se cijela obitelj okupila u Mostaru, gdje mu je majka, moja baka bila u bolnici. Nije se čudno ponašao niti ičim odavao da ga more problemi - kaže sin Marijan. 

Supruga je posljednji put s njim pričala u utorak, kada se Jure javio kolegama na poslu i kazao da neće doći raditi, jer se ne osjeća baš dobro. Sutradan je nazvao pomoćnika i kazao da ni tog dana neće doći na posao, no da će se uskoro vidjeti. 

- Nazvao sam ga u četvrtak, ali mu je mobitel bio ugašen. Nisam se brinuo, jer sam mislio da je na sastanku ili službenom putu. No kada se ista stvar ponovila u petak, zabrinuo sam se i nazvao njegove kolege - nastavlja Marijan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vojna i civilna policija su u pratnji vatrogasaca provalili u stan na Savici, gdje nisu pronašli ništa sumnjivo. 

- Majka i ja cijelo vrijeme razmišljamo što se moglo dogoditi. Mislio sam da ga je možda pogodilo to što krajem godine ide u mirovinu, ali majka me razuvjerila. Od kako je otac nestao i baka je umrla. Nadamo se da će se otac uskoro vratiti i da će se sve razjasniti - kaže Marijan. 

Nestali časnik je završio vojnu akademiju i bio je u JNA do 1991. godine kada se priključio HVO-u. Kasnije je prešao u Hrvatsku vojsku, gdje je iznimno cijenjen kao stručan i školovan kadar. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a