Obavijesti

News

Komentari 371

Smrt na cajkama: Na Uskrs je ubio prijatelja (50) u kafiću

Smrt na cajkama: Na Uskrs je ubio prijatelja (50) u kafiću
5

U pucnjavi u ponedjeljak oko 1.30 u kafiću Shakespeare ubijen je Marko Marjanović (50). Policija je ubrzo uhitila Dalibora Grgića (34) iz vinkovačkog Novog Sela

VIDEO

Kafić je bio prepun. Glasnu glazbu odjednom su prekinuli pucnjevi iz pištolja. Svi gosti su se bacili na pod ili počeli trčati van, rekao je student Filip Krešić (19).

Ranjen je kao kolateralna žrtva u sukobu dvaju vinkovačkih klanova poznatih po poslovima na rubu zakona. U pucnjavi u ponedjeljak oko 1.30 u kafiću Shakespeare ubijen je Marko Marjanović (50) iz Novih Jankovaca. Ostali hici ispaljeni su u zrak nakon što je nekoliko izbacivača lokala krenulo na ubojicu pokušavajući mu oteti pištolj iz ruku. Odmah potom policija je pristigla u lokal i uhitila Dalibora Grgića (34) iz vinkovačkog Novog Sela. Utvrdili su da je upucao svog prijatelja i “poslodavca” Marjanovića.

Krešića je metak okrznuo po ramenu. Pomogli su mu liječnici u vinkovačkoj bolnici.

Iako Vinkovčani znaju aktere sukoba, nerado govore o njima.

Sebi dao nadimak Dado Bonano

- Grgić je osuđivan za razna kaznena djela, a imao je veze i s dilanjem, reketarenjem, često se tukao. U istom ovom lokalu, koji se prije zvao Emporio, 2009. ga je nožem četiri puta izbo gost. Grgić je radio kao izbacivač i htio je istući jednog gosta, a ovaj je izvadio nož i izbo ga. Što reći o čovjeku koji je sam sebi dao nadimak Dado Bonano - kaže naš izvor.

Sličan profil ima, tvrdi, i ubijeni Marjanović, koji je iz čuvenog vinkovačkog klana Marjanovića. Imao je svoj narodnjački kafić Fenix.

- U tom se lokalu uglavnom okupljaju sumnjivi tipovi. Bit će zanimljivo čuti oko čega su se posvađali s obzirom na to da su u posljednje vrijeme usko surađivali. Grgić je odrađivao neke poslove za Marjanovića. Čak su i cijeli Uskrs proveli skupa u Fenixu. Popodne su se rastali, a potom navečer odvojeno došli u Shakespeare - govori.

Vlasnik kluba bez komentara

Vlasnik narodnjačkog kluba Shakespeare, koji je otvoren prije dva tjedna, Zvjezdan Nerovčić nije želio ništa komentirati do završetka istrage. Supruga pritvorenog Dalibora Grgića, Mirta, nije bila voljna ništa komentirati, a kći ubijenog Marjanovića Martina samo je rekla kako ne zna zašto su se sukobili, ali da su bili dobri prijatelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 371
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa