Obavijesti

News

Komentari 134

Šokirani kupači: 'Skoro nas je ubio pa pokazao srednji prst'

Šokirani kupači: 'Skoro nas je ubio pa pokazao srednji prst'
4

DIJELOVI POGODILI KUPAČE Vozač Renaulta zabio se u zid kuće uz plažu u Bakarcu. Izašao je iz auta, vrijeđao prolaznike i pobjegao. Policija ga je pronašla

VIDEO

Bili smo na plaži tada i nikad više. Sjedila sam na ručniku te sam začula ogroman prasak i vidjela komadiće stakla i plastike kako lete u zrak. Sklupčala sam se i pokrila po glavi. Kada sam otvorila oči kraj sebe sam ugledala branik i odlomljeni, željezni stupić, koji inače drži ogradu što dijeli cestu od plaže, opisuje uznemirena Riječanka prometnu nesreću u Bakarcu u utorak u 19.15 sati.

- Djeca su vrištala, a nekolicina starijih ljudi zadobila je male ogrebotine od krhotina stakla, no bez većih posljedica. Dobro da je tu bila ograda jer bi auto sigurno završio na plaži - kaže Riječanka.

Dio odbojnika udario je u dvoje kupača. Srećom, nisu ozlijeđeni. Svjedokinja dodaje da je vozač, s kojim su u autu bila dva suputnika, izašao iz auta, teturao po cesti te okupljenima pokazao srednji prst. Činio im se alkoholiziran.

Snimio čitatelj

- Sramota! Nikoga nije ni pitao kako smo već je bauljao okolo, nešto opsovao i promrmljao u bradu. Zatim se pokušao sakriti iza obližnje kuće. No kako je ondje brdo, vratio se na cestu te pobjegao prema Bakru. Takvima treba zauvijek oduzeti dozvolu. Pa zna se kako se ovim dijelom ceste vozi, postoji ograničenje, često je tu i prometni policajac - svjedoče ogorčeni kupači.

Policija kaže kako se vozač u trenutku nesreće kretao iz smjera Kraljevice prema Bakru. Prednjim kotačem Renault Lagune udario je u rubnjak. Vozilo se odbilo u metalnu ogradu pa u zid kuće, prilikom čega je otpao dio odbojnika.

Snimio čitatelj

Za vozačem je policija jučer tragala cijeli dan.

- Uspjeli smo ga locirati, uručiti mu poziv i dovest ćemo ga u policijsku postaju na razgovor - potvrdili su nam iz riječke policije.

Samo sreća je spasila kupače

Samo pukom srećom nije bilo teže ozlijeđenih. Plaža je u predvečerje bila puna, a dijelovi automobila su ih promašili. Vozač je ostavio smrskani automobil na cesti i pobjegao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović