Obavijesti

News

Komentari 210

Suprug nestale Ivane: Gledali smo gdje ćemo ići na more...

Suprug nestale Ivane: Gledali smo gdje ćemo ići na more...
10

Ivana Fogadić je nestala sa sinom Patrikom u ponedjeljak iz obiteljskog doma u Totovcu. Ostavila je oproštajno pismo koje daje naslutit na najgori scenarij

VIDEO

Trebali smo ići krajem mjeseca na more, u Zadar. Ivani je istekao ugovor sa školom u kojoj je radila kao asistentica u nastavi, a ja tada imam godišnji. Tražila je u nedjelju navečer preko interneta apartmane i hotele u koje bismo mogli ići. Sve je bilo normalno, nismo se svađali i ne znam zašto je te noći otišla s malim, kazao je  za Večernji list Valentin Fogadić, suprug nestale Ivane (29) i otac malog Patrika (5).

Valentin skupa s policijom, vatrogascima, spasiocima HGSS-a i ostalima pretražuje dio Međimurske i Varaždinske županije u potrazi za svojom obitelji.

Fogadiću se pridružio i njegov brat Robert. Kaže, Ivanu nije često viđao, ali su se dopisivali na društvenoj mreži. 

- Prema njenim komentarima i putem poruka nikako nisam mogao naslutiti da će se ovo dogoditi - rekao je Robert Fogadić za RTL Danas. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ivana je s Patrikom u ponedjeljak u dva sata poslije ponoći u Opelu Astri, registarskih oznaka ČK 783-GC, napustila obiteljski dom u Totovcu nadomak Čakovca. Ostavila je oproštajno pismo iz kojeg se moglo naslutiti ono najgore - da će sebi i sinu oduzeti život. Posljednja zabilježena lokacija Ivaninog mobitela je u blizini Orehovice. 

Iako je, kako neslužbeno se doznaje, Ivana sa sobom od kuće ponijela određenu svotu novca, nije prešla ni jedan granični prijelaz niti je njezino vozilo zabilježeno na nekoj od naplatnih kućica, a mobitel je neaktivan.

Ivana je visoka oko 170 cm, slabije tjelesne građe, kraće kestenjaste kose, dok je Patrik visok oko 120 cm, također slabije tjelesne građe i kraće kestenjaste kose, objavila je međimurska policija.

Mole se svi građani koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku majke i sina ili ukoliko uoče osobe koje bi odgovarale njihovom opisu, da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

Također, informacije možete dostaviti i putem email adrese: nestali@nestali.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a