Obavijesti

News

Komentari 53

Svjedočila majka svećenika: Ubijena ga je stalno opsjedala

Danijel Horvat, bivši svećenik, 5. veljače prošle godine u garaži u Zagrebu ubio je Vesnu Hajdarović. Prvo ju je kuhinjskom sjekiricom zatukao, a potom ju je ugušio

VIDEO

Ne znam u kakvom je odnosu moj sin bio s tom ženom, no znam da je bila opsjednuta njime i uvijek je znala gdje se on nalazi, kroz suze je na Županijskom sudu u Zagrebu govorila Dragica Horvat, majka bivšeg svećenika Danijela Horvata. Terete ga da je na okrutan i podmukao način 5. veljače prošle godine u garaži u II. Barilovićkoj 5 u Zagrebu ubio Vesnu Hajdarović. 

Prvo ju je kuhinjskom sjekiricom zatukao, a potom ju je gušio rukama sve dok nije prestala davati znakove života. Hajdarović je često dolazila njegovoj majci te je ona od Vesne i doznala da joj se sin oženio.

Daniel Kasap/PIXSELL

- On me time nije želio opterećivati. Govorio mi je da je bolje da čim manje znam - svjedočila je Dragica. Ti su razgovori, tvrdi ona, često znali biti uznemirujući jer bi joj Vesna lagala primjerice, da je Danijel bolestan u Poljskoj, da ima tumor na mozgu te da je u komi. 

- Zvala sam ga pa mi je rekao da ništa od toga nije istina - objasnila je. Jednom prilikom Vesna Hajdarović presrela ju je u Čakovcu i tražila Danijelov broj telefona.

- Kad sam odbila vikala je za mnom: "Kakva si ti to majka? Ja ću ga spasiti!". Svi u kući znali smo da joj ne smijemo davati Danijelov broj, no ona ga je uvijek nekako uspijevala dobiti. Javljala mi je da ga viđa na cesti kako skuplja boce i kako čeka u redu u pučkoj kuhinji. Obilazila ga je i nakon što se oženio, a jednom, dok smo razgovarale, prišli su joj policajci i odvezli ju - svjedočila je okrivljenikova majka.

Kao dokaz je predala u sudski spis i dvije razglednice što joj ih je poslala Vesna Hajdarović, a među dokazima se našao i ispis telefonskih poziva što ih je Horvatova žrtva ostvarila 3., 4. i 5. veljače prošle godine, kao i lokacije baznih stanica na kojima se njezin mobitel prijavio. Posljednji signal s njezinog mobitela zabilježen je 5. veljače u 13.17 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca