Obavijesti

News

Komentari 25

U tjedan dana nestalo osam mladih, četvero je maloljetno

U tjedan dana nestalo osam mladih, četvero je maloljetno
8

Od petero nestalih prošlog tjedna, troje je pronađeno, a policija još traga za Valentinom Brletić i Mariom Tolušićem. Prošlog tjedna nestalo je još osmero ljudi

VIDEO

Od petero nestalih prošlog tjedna, troje je pronađeno, a policija još traga za Valentinom Brletić i Mariom Tolušićem.

U međuvremenu je nestalo još osmero mladih od kojih je četvero maloljetno.

Anna Maria Abramović (16) nestala je u četvrtak u Slavonskom Brodu. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Saša Amić (19) nestao je iz Ivanca prošle subote. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nenad Balog (18) nestao je u ponedjeljak iz Koprivničkog Ivanca. Visok je 170 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu, smeđu majicu, traperice i crne tenisice.

Nikola Bošković (23) nestao je u četvrtak u Zagrebu. Visok je 185 centimetara i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani lica ima ožiljak u obliku polukruga. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu sa sivom kapuljačom, crnu vestu, tamnoplavu majicu kratkih rukava, crne hlače i crne tenisice, a na glavi je nosio crnu šiltericu. Sa sobom je nosio i crnu torbu za laptop.

Valentino Čont (19) nestao je u srijedu također u Zagrebu. Visok je oko 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, sive oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Obrijan je na ćelavo, dok na čelu ima ožiljak. 

Ana Drača (16) nestala je u Kaštel Lukšiću u četvrtak. Visoka je 155 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivo-crnu jaknu, svijetle traperice i crne čizme.

Ivona Maljak (16) prošle je subote nestala u Zagrebu. Visoka je 165 centimetara, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. 

Ivana Šalić (16) također je nestala u subotu u Zagrebu. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i ovalno lice.  U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu, bijelu majicu s kapuljačom, traperice i crne tenisice.

Ukoliko ste ih vidjeli ili imate korisne informacije o njihovu nestanku, javite se u policijsku postaju ili na broj 192.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.