Obavijesti

News

Komentari 118

Rađenović predvidio: Bandić će završiti slično Sanaderu

Rađenović predvidio: Bandić će završiti slično Sanaderu
9

Uz Bandića uhićeni su i Petar Pripuz, suvlasnik CIOS-a, Slobodan Ljubičič Kikaš te navodno i direktor ZET-a Ivan Tolić. Navodno je uz njih uhićeno još 15 ljudi

VIDEO

Stigle su i prve reakcije na uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Igor Rađenović je umjesto komentara na uhićenje zagrebačkog gradonačelnika u nedjelju navečer na svom Facebooku podsjetio  na intervju koji je dao za Jutarnji list u travnju prošle godine.  U njemu je prognozirao da će Bandić završiti kao i Sanader - u zatvoru.

-Ne mogu mu osporiti silnu radnu energiju i politički instinkt. No, njegovo neodgovorno upravljanje Gradom u posljednje četiri godine, što mu je, istini za volju, jednim dijelom omogućio i loš zakon, uskoro će utjecati i na njegovu percepciju u javnosti. Posljedice neodgovornih populističkih odluka i postupaka kad-tad izaći će na vidjelo. Vjerojatno će se dogoditi nešto slično kao i s bivšim premijerom Ivom Sanaderom- izjavio je tada Rađenović. 

Grad mora funkcionirati bez mrlje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-Neka se nitko ne naljuti, ali Zagreb je najvažniji grad Hrvatske i mora funkcionirati bez mrlje. Više o cijelom slučaju sutra, kada se institucije Republike Hrvatske službeno oglase - napisao je potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine, Davor Bernardić na službenoj Facebook stranici.

Željko Jovanović objavio je na svom Facebook profilu jedan svoj intervju iz 2010. kada je rekao da ga ne bi iznenadilo da na Sanaderova i Bandićeva vrata zakuca USKOK. 

-Nije bilo brzo, ali točan odgovor na oba pitanja! Oba su pala! - komentirao je Jovanović. 

U pritvoru u Oranicama

Podsjetimo, Bandić je u nedjelju poslijepodne odveden u pritvor na Oranice nakon što su mu istražitelji do dugo u noć pretresali stan.

Bandićev odvjetnik Krešimir Krsnik nije komentirao istragu niti pretres. Cijelo vrijeme je bio s gradonačelnikom. Danas se nastavljaju pretrage USKOK-a, no nije znao reći do kad će one trajati.

Pritvoreni su i Petar Pripuz, suvlasnik CIOS-a, Slobodan Ljubičič Kikaš koji je u nedjelju uhićen na granici sa Slovenijom te navodno i direktor ZET-a Ivan Tolić, član Uprave Holdinga. Navodno je uhićeno još 15 ljudi.

Ma je li to moguće?

Dragutin Lesar na svom je Facebook profilu sarkastično prokomentirao uhićenja.

- Ljudi moji, je li to moguće??? Ufatilo Kikaša, Mileta i Pripuzića! Tobože bavili se korupcijom, napisao je Lesar.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)